Zródło: (FR) m.lalibre.be/actu/belgique/les-primo-arrivants-devront-dorenavant-s-en...
Zródło: (FR) m.lalibre.be/actu/belgique/les-primo-arrivants-devront-dorenavant-s-en...
PS taka libre (wolność) w tym "la libre", że aż wyłąćzyli komentarze...
Wierzę, że Belgia się jednak opamięta.
Po serii katastrofalnych zamachów terrorystycznych, które niemalże powaliły kraj na kolana, Belgia wprowadza drastyczne zmiany. Belgijskie media podają, że od teraz imigranci będą musieli przestrzegać belgijskiego prawa.
Chyba kurwa islamskiego terrorystycznego szariatu.
Tam innego prawa już nie ma, a polacy drugi raz belgii nie będą wyzwalać
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!Mam wyjebane na Belgie,Szwecje,Francje,Anglie, itp. Mam nadzieje ze te lewackie narody beda co miesiac nawiedzane przez gigantyczne, krwawe i bezlitosne ataki terrorystyczne. Mam nadzieje ze trupy beda liczone w setkach a nawet w tysiacach, niech gina lewackie psy, wielce pro europejskie i mega tolerancyjne dna umyslowe z zanikiem instynktu samozachowczego.
Ciekawe jakby nasz rząd odpierdolil i przyjął ze dwa miliony. Jeden czy dwaj by zaczęli strzelać do ludzi a jakiś frajer z Wenezueli napisał by jak Ty ale o Polakach. Też miałbyś nadzieję na powtórki?
Ciekawe jakby nasz rząd odpierdolil i przyjął ze dwa miliony. Jeden czy dwaj by zaczęli strzelać do ludzi a jakiś frajer z Wenezueli napisał by jak Ty ale o Polakach. Też miałbyś nadzieję na powtórki?
Gdyby babcia miala wasy, to by byla dziadkiem