Tym razem nie Rosja, Polska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
to chyba nie Polska, na pewno nie tegoroczna, zbyt ładna pogoda
a ten w ręczniczku co kozaczy powinien po ryju dostać śmieć jebany podjudzacz...koleś sobie próbuje wejść do Toi Toia od dupy strony i fajnie...a ta szmata po kiego chuja tam małpuje...ryj oklepać i nic więcej...
@sosik
jakbys mial tak galy wyjebane tez bys w okularach chodzil:D
i tak, to polska tegoroczna i bylo zajebiscie;P
-George Orwell
jakbys mial tak galy wyjebane tez bys w okularach chodzil:D
i tak, to polska tegoroczna i bylo zajebiscie;P
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Ale mam prymitywow w kraju, i to bynajmniej nie chodzi tego najebanego typa w okularach.
Adas_samiec napisał/a:
Ale mam prymitywow w kraju, i to bynajmniej nie chodzi tego najebanego typa w okularach.
Czy mi się wydaje, czy ktoś wreszcie poprawnie użył słowa "bynajmniej"?
Kierosław - dobrze Ci się zdaje Pierwszy raz ' wcale ' jest poprawnie użyte
sunrise,festival cpunow i imprezowiczow ...
widzimy sie za rok !
widzimy sie za rok !
Kurwa nie oglądałem do końca, tylko do 1:30, ale spodziewam sie , że nie znalazła sie żadna ogarnięta osoba, poza kobietą, którą widziałem, która powiedziała by mu, że próbuje otworzyć "plecy" kibla. Ludzie wolą sie kurwa śmiać, jakby było z czego. Dobra było, ale przez pierwsze 15 sekund.
Lumpy1 napisał/a:
albo coś zjadł albo nie wiem.
Po alkoholu człowiek aż taki zjebany nie jest!
wiem bo sam byłem kilka razy w fazie "śmiertelnej dawki" i jakoś czegoś takiego bym nie zrobił co innego wylać się na niego ale nie otwierać od dupy strony.
Jak po alko czlowiek taki zjebany nie jest to kurwa naprawde daleko Ci bylo do "smiertelnej dawki"
"Tępe c**y się śmieją, a po 2 piwach nie wiedziały by w którą dziure tampona wpie**olić. łehehe"
u części facetów analogicznie, tez po piwach, tylko w innej sytuacji
u części facetów analogicznie, tez po piwach, tylko w innej sytuacji
Lumpy1 napisał/a:
albo coś zjadł albo nie wiem.
Po alkoholu człowiek aż taki zjebany nie jest!
wiem bo sam byłem kilka razy w fazie "śmiertelnej dawki" i jakoś czegoś takiego bym nie zrobił co innego wylać się na niego ale nie otwierać od dupy strony.
Obstawiam, że byś zrobił, tylko byś się o tym dowiedział trochę później (tak jak bohater filmiku).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów