Tym razem nie Rosja, Polska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Wybitny kretyn, powinni dla takich ćwierćmózgów stworzyć jakąś specjalną nagrodę, np. Jobla
filmik fajny tylko komentarze tych lasek są zbędne
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
ale z niego tłuk.........
Poszedłby się wysrać do wody jak przeciętny turysta nad morzem to by nie miał problemu z której strony wejście.
Tępe cipy się śmieją, a po 2 piwach nie wiedziały by w którą dziure tampona wpierdolić. łehehe
I to w nim właśnie mnie ujęło. Ta konsekwencja i upór w dążeniu do celu
Swoją drogą dobrze musiał mieć w czubie
Swoją drogą dobrze musiał mieć w czubie
albo coś zjadł albo nie wiem.
Po alkoholu człowiek aż taki zjebany nie jest!
wiem bo sam byłem kilka razy w fazie "śmiertelnej dawki" i jakoś czegoś takiego bym nie zrobił co innego wylać się na niego ale nie otwierać od dupy strony.
Po alkoholu człowiek aż taki zjebany nie jest!
wiem bo sam byłem kilka razy w fazie "śmiertelnej dawki" i jakoś czegoś takiego bym nie zrobił co innego wylać się na niego ale nie otwierać od dupy strony.
sunrise festival after party
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów