📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Apollo napisał/a:
Skakaniec dostał od żulika i bardzo dobrze
Nie powinno się gnębić ludzi, których już życie zgnębiło bo można szybko zostać samemu zgnębionym jeszcze bardziej...
Szacunek dla Ludzi ulicy...
Ty to kurwa chyba jakis fan Ryśka hhaha
Specyficzny rozbryzg ma ta twoja "kałuża" ... tym bardziej, że jedyna na całej suchej ulicy. Niech pozostanie to polem dla otwartych wyobraźni fellow sadisticantów.
BulletRide napisał/a:
Specyficzny rozbryzg ma ta twoja "kałuża" ... tym bardziej, że jedyna na całej suchej ulicy. Niech pozostanie to polem dla otwartych wyobraźni fellow sadisticantów
No dokładnie od razu rzuciło mi się to w oczy na moje oko jest to spawik
A druga rzecz jaka dostrzegłem, a raczej dosłyszałem to "... Pomóc Ci, Pomóc Ci?....JEB!..." Dziadek kozak je
Jeszcze azor powinien go oszczać.
15 rund bedzie:D
Żeby kózka nie podskakiwała, to by w kałużę się nie wpierdoliła.
Mądrości ludowe, jak widać zawsze aktualne i warte przypomnienia.
Mądrości ludowe, jak widać zawsze aktualne i warte przypomnienia.
Na koniec piękne fatality, wirująca pięść pokonała zło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów