Okolice Słowiańska, Ukraina.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ehh dawniej to się działo na wojnie... Normandia, Westerplatte, Bitwa o Atlantyk, Monte Cassino, bitwa o Anglię.
A teraz to trochę postrzelają, trochę pochodzą, ryja podrą i koniec...
Dziwnie ogląda się tego typu filmy nie słysząc okrzyków "allah akbar" w tle.
OdbT500 napisał/a:
Ha ha, cały w moro a buty białe. 2:37
Nie widzę tu żadnego moro. Trampki w wojsku to nic nowego, Specnaz biegał w klepanych na licencji Adidasa tenisówkach.
Niby jak ruskie nie pomagaja, to skąd niby te problemy banderowcow z wyeliminowaniem separatystów, skąd separatysi maja tyle i taki sprzet??
@UP Morda w kubeł z tymi Banderowcami. Nie masz pojęcia o czym mówisz, to się nie wypowiadaj.
Diux napisał/a:
Ehh dawniej to się działo na wojnie... Normandia, Westerplatte, Bitwa o Atlantyk, Monte Cassino, bitwa o Anglię.
Mam nadzieję, że Ukraińcy poradzą sobie z moskiewskim chanatem i że wkrótce będziemy mogli ich ekonomicznie eksploatować
Lord_Viader napisał/a:
Nie widzę tu żadnego moro. Trampki w wojsku to nic nowego, Specnaz biegał w klepanych na licencji Adidasa tenisówkach.
A ja zawsze żyłem w przekonaniu ze specnaz używa specjalnych butów z wkładkami tytanowymi,a oni biegają w tenisówkach.
A zauważcie jaka różnica w obsługiwaniu moździerza. Przed wystrzałem nikt nie jest doń przytulony w przeciwieństwie do naszych bardziej opalonych (nie)przyjaciół... Czyżby opalenizna wpływała na umiejętności posługiwania się bronią?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów