Muzyka "Bely Orel" miłego oglądania i słuchania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ruskie - mega agresywne kasztany wrrrr......
ehhh, nie ma to jak widok zwłok przed snem.... Piękne sny i ta radość podczas wstawania, niezastąpione.
Jeśli chodzi o filmy nagrane przez ruskich to ten jest jeszcze wart obejżenia - liveleak.com/view?i=a7b3be09b7 - w pewnym momencie zaczynają znosić trupy
Polecam też kilka filmów nagranych przez drugą stronę konfliktu, czeczeńskich mudżahedinów:
Zasadzka na ruski patrol - liveleak.com/view?i=0ecbf3c3a7
Film nagrany po ataku na ruskie BMP, płonący wrak, pare trupów i kilku jeńców - liveleak.com/view?i=133fa6da7d
Kolejna zasadzka na ruski transport- liveleak.com/view?i=817_1181602319
Tutaj też sporo niezłych eksplozji - liveleak.com/view?i=94846dc6d7
Prawdopodobnie IED, całkiem spora eskplozja (0:50) - liveleak.com/view?i=92b_1181601535
Zasadzka na konwój - liveleak.com/view?i=242ca63949
Strącenie i wrak Mi-8 - liveleak.com/view?i=866_1254933942
Polecam też kilka filmów nagranych przez drugą stronę konfliktu, czeczeńskich mudżahedinów:
Zasadzka na ruski patrol - liveleak.com/view?i=0ecbf3c3a7
Film nagrany po ataku na ruskie BMP, płonący wrak, pare trupów i kilku jeńców - liveleak.com/view?i=133fa6da7d
Kolejna zasadzka na ruski transport- liveleak.com/view?i=817_1181602319
Tutaj też sporo niezłych eksplozji - liveleak.com/view?i=94846dc6d7
Prawdopodobnie IED, całkiem spora eskplozja (0:50) - liveleak.com/view?i=92b_1181601535
Zasadzka na konwój - liveleak.com/view?i=242ca63949
Strącenie i wrak Mi-8 - liveleak.com/view?i=866_1254933942
Ci ludzie tam nie walczą juz nawet o wolność oni walczą o życie bo ruscy to dzicz i swołocz.
ostatio w TV lecial wywiad z jakims hrabia, ktory zabijal po wojnie ruskich. Ktos moze ma to zapisane na dysku ?? ew link, nazwisko Hrabiego ?? Ponoc napisal pamietnik, chetnie bym go zakupil jesli bedzie wydany.
Na h00je te walki?
kurwa selekcja naturalna i po jednym pokoleniu wszyscy debile padną....
Cytat:
Na h00je te walki?
No właśnie nie padną u ruskich "mają ludzi mnogo", a Czeczeńcy to twardy górski naród od zawsze walczą, więc nie odpuszczą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów