📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
zbuntowana młodzież since 91
"Bo zrobie jeden strzał" haha fajny tekst
Wojownik z tekstem o "Knurze" grał pewnie w Postal'a 2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
stefan już nie nagrywaj oscara nie załapiesz
Zlinczujcie chuja.
Amazing Stefan! napisał/a:
jako pierwszy temat nie będe błagał jak resza tutaj pizd o nie linczowanie itp.
enjoy
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora cipko!
Stefan, Ty to naprawde jestes amazing.
Naucz się wspólna mowa, cipko.
Nie chce wiedzieć jakby do niego powiedział walnięty wieprz lub walnięty warchlak to dopiero by było mordobicie. Zapewne wtedy by wylądował w drzwi.
Podejrzewam, że coraz więcej z Was siedzi na sadolu codziennie na normalnym koncie, a żeby coś wrzucić zakładają nowe bo boi się, że wyjdzie siara i sobie statystyki popsują. Zawsze to łatwiej dodać te "jako pierwszy temat nie będe błagał jak resza tutaj p*zd o nie linczowanie itp." i mieć w dupie. Najwyżej więcej się na nie nie zalogują, a jak wyjdzie dobry materiał to z normalnego konta nabijają sobie piwa, których i tak nie wypiją póki im mama kieszonkowego nie da. Normalnych ludzi chuj obchodzi czy to Twój pierszy czy tysięczny post. Materiał ma być dobry albo wcale ma go nie być.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów