Nieważny rozmiar, ważne uczucie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Pamiętam jak za komuny byłem na obozie sportowym w Bułgarii, była tam też reprezentacia CCCP kobiet w kosza. Jedna zawodniczka miała grubo ponad 2m i była potęznej budowy ala Wałujew. Przy kolacji koleś z mojej drużyny woła do niej, kto cie rucha a ta nie speszona odpowiedziała mu, wojsko na rozkaz
Widać Wałujew nie ma tych problemów.
Widać Wałujew nie ma tych problemów.
Jakkolwiek by to nie zabrzmiało, to myślę, że poczucie bezpieczeństwa to on jej zapewnia...
obkleja ja taśmą jak ja chomika aby nie pękła...
przeca to jakis cyganski pomiot, a nie zona super duper mistrza boksu który za godzine walki dostaje tyle ile ja i moje dzieci i wnuki zarobimy przez swoje zycia
ta, chata tez niezła
ta, chata tez niezła
Dildo napisał/a:
cos nie tak jest z jej palcami u rąk, stopy tez ma prawie tak duze jak ten kolo
Bo to jest czarownica, a Wałujew to jej nie udany czar. Chciała z biednego garbatego chłopca wyczarować sobie pięknego księcia (odrazu prezesa Gazpromu), ale zapomniała o wpływach Czarnobyla na rozrost mięśni, a tak już jej został
Wałujew - a podobno neandertalczycy wyginęli kilkadziesiąt tysięcy lat temu...
A ja widzę że masz kolesia w awatarze...
po chuj się żenił z karłem ...
Wałujew to brakujące ogniwo pomiędzy ludźmi a gorylami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów