📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaden wampir...zwykly menel ktoremy zeby wybili zeby gale opierdalal elegancko
Po głosie nagrywającego od razu wiadomo, że to jakaś patologiczna pizda. A żul jak żul nic nadzwyczajnego.
Jaki kraj, taki Vlad Tepes
Messi pojechał do Krakowa zimą i miejscowi powiedzieli mu,że powietrze jest tu miodzio-czyścioch tylko trzeba mocno gryść
Adam_WKLADAM napisał/a:
zaden wampir...zwykly menel ktoremy zeby wybili zeby gale opierdalal elegancko
Z meneli nie ma się co śmiać. Sam możesz tak wyładować jak coś nie pyknie. A łatwiej niż ci się wydaje. Tez będziesz gały opierdalał?
Przecież to sudol
baronturbina napisał/a:
Z meneli nie ma się co śmiać. Sam możesz tak wyładować jak coś nie pyknie. A łatwiej niż ci się wydaje. Tez będziesz gały opierdalał?
za poważnie się zrobiło
Carti napisał/a:
za poważnie się zrobiło
Masz racje. Znam wiele osób którym wóda życie zniszczyła. Tyle w temacie.
jak dla mnie zajebista akcja koleś se wampira zrobił wszyscy zadowoleni a i może sam wampir dostał na pryte po zakończeniu sesji nagraniowej
baronturbina napisał/a:
Masz racje. Znam wiele osób którym wóda życie zniszczyła. Tyle w temacie.
Jest na to jedna prosta rada. Wystarczy nie pić wódy.
jinn napisał/a:
Jest na to jedna prosta rada. Wystarczy nie pić wódy.
Brawo Sherlocku. To wytłumacz czemu ludzie wiedząc to i tak chlają?
Polski Bling Bling z Bum Fights...jak ktoś jeszcze nie widział szczególnie I części to polecam. Degeneracja, idiotyzm, narkotyki...wszystko co prezentuje ameryka.
baronturbina napisał/a:
Menele to jest robactwo i patologiczne nieroby. Gardzę tymi podludźmi.
W dzisiejszych czasach trzeba chcieć żeby tak skończyć.
Praca jest dostępna od ręki nawet dla ludzi którzy nic nie potrafią. Można żyć nawet z mycie garów w knajpie. Spokojnie zarobić na wynajem pokoju i żarcie. Po prostu trzeba chcieć żyć jak człowiek a nie jak śmieć. No i trzeba nie pić a przecież im chodzi tylko o to żeby chlac dzień i noc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów