📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wiem czy wiecie taki wandalizm to debilstwo , miasto buli duże sumy jedne drzewko w krk 300zl nie ważne czy się przyjmie czy zdechnie faktura jest... wiec nie dziwcie się z ze podatki opłaty rosną ktoś rodzinie daje zarobić a was okrada ...
a co mają narodowcy do niszczenia miast? to chyba domena innych ugrupowań.
Chuj wie Phrontch, te zjebane puste łby są zdolne do każdego wandalizmu. Jak każdy jebany lewak, czyli socjalista, jest łasy na cudze i nie ma poszanowania do własności.
plastic napisał/a:
a co mają narodowcy do niszczenia miast? to chyba domena innych ugrupowań.
lewaczki mają chyba jakąś baze filmików gdzie jest 1 przykład na to co robi szeroko pojęta prawica i wkleja to zawsze by piętnować tę grupę zapominając ze na 1filmik demolującej prawicy jest 1000 lewaków ale to przecież mało ważne
konradkonradkonrad napisał/a:
lewaczki mają chyba jakąś baze filmików gdzie jest 1 przykład na to co robi szeroko pojęta prawica i wkleja to zawsze by piętnować tę grupę zapominając ze na 1filmik demolującej prawicy jest 1000 lewaków ale to przecież mało ważne
Nie ważne kto demoluje lewaczki czy prawaczki bo każda taka osoba jest po prostu debilem bez względu na swoje poglądy.
Lubię takie argumenty, na poziomie piaskownicy. Zasada "a ty masz odstające uszy".
jak mnie takie skurwysyny wkurwiaja. u mnie w miescie fajny park zbudowali. to takie jebane bezmizgie patusy porozpierdalaly niektore lawki lampy nawet stoly przy ktorych chlali. no podludzie jak chuj.
pierdolone ścierwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów