Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby się uczył historii, łatwiej byłoby mu podjąć decyzję.
Idealnym rozwiązaniem tej wojny byłoby jakby wybito obywateli jednego państwa w pizdu w tej wojnie a ci którzy przeżyją z drugiego państwa powinno się wybić w pień dla pewności.
Tylko nie zapomnieć o dekownikach w Polsce....
Mięso armatnie zostało i dzielnie walczyło.
Pomny tych wydarzeń mam paszporty wypchane dolarami i złotem, aby spierdolić stąd z całą familią o czarnej godzinie. Einstein tak zrobił, ale on miał IQ 165. Zostanę dekownikiem, a potem będę pisał wspomnienia i zbierał nagrody. Wam zostanie pamięć, albo i nie.
Idealnym rozwiązaniem tej wojny byłoby jakby wybito obywateli jednego państwa w pizdu w tej wojnie a ci którzy przeżyją z drugiego państwa powinno się wybić w pień dla pewności.
A co ukraińcy są winni że mają takich sąsiadów?
W WWII dekownicy byli w Londynie, w Rumunii oraz w Iranie.
Pomny tych wydarzeń mam paszporty wypchane dolarami i złotem, aby spierdolić stąd z całą familią o czarnej godzinie. Einstein tak zrobił, ale on miał IQ 165. Zostanę dekownikiem, a potem będę pisał wspomnienia i zbierał nagrody. Wam zostanie pamięć, albo i nie.
Też bym się dekowała. Może i bab na ogół do woja nie biorą (chyba niektóre zawody zaczęli brać także kobity), ale na gwałt mogłabym się załapać, a tym bardziej na Kalibra w łeb czy rabunek. I jako że kacapi celują głównie w elektrownie, bez prądu nie mogłabym pracować czy czytać Sadola. Tak więc wybaczcie ale w razie wojny wyjechałabym gdzieś daleko.
W WWII dekownicy byli w Londynie, w Rumunii oraz w Iranie.
A ja bym został. Trochę już w życiu zrobiłem, dzieci spłodziłem, dom pobudowałem, drzewo posadziłem,podatki poplacilem, świat zobaczyłem, ale jakieś skurwiela ruskiego, który chciałby to wszystko zniszczyć jeszcze nie ubiłem ... była by okazja
kacapi celują głównie w elektrownie, bez prądu nie mogłabym pracować czy czytać Sadola. Tak więc wybaczcie ale w razie wojny wyjechałabym gdzieś daleko.
Jakoś przez większość wojny to Ukraina eksportowała prąd do Polski a nie odwrotnie....
A co ukraińcy są winni że mają takich sąsiadów?
Całe szczęście, że dodałeś coś po "że" bo już chciałem coś napisać.
Od kiedy gównodowodzącym jest Gerasimow zmieniła się strategia, wtedy zaczęli walić w cywilną infrastrukturę.Jakoś przez większość wojny to Ukraina eksportowała prąd do Polski a nie odwrotnie....
Uprzedziłeś mnie, miałem dokładnie to samo napisać. Więc masz piwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów