Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
najwyzsza pora wydac oficjalne ostrzezenie wyprowadzic armie z ostra amunicja i zaprowadzic porzadek. trump ma cierpliowsci i tak za duzo.
na koniec kazdego lootera kinga rozliczyc w odpowiedni sposob i niech placa
W 0:28 sekundzie widać "zamaskowanych" operatorów kamery. Film pokazuje wjazd Policji na widać jakieś kolorowe osiedle... Na moje oko nie są to czarni.... raczej latynosi. USA jak by ktoś nie wiedział to nie jest za duże multi kulti. Czarni stanowią tam jedynie 14% społeczeństwa (dane z wikipedii) co do latynosów są oni bardziej obrotni i jest ich więcej ale nadal biała rasa stanowi w USA zdecydowaną większość... RASA to nie wszystko.... Ludzie w USA komunikują że muszą dzień i noc bronić swoich posiadłości bo hordy kolorowych niby protestują a jednak napadają i grabią własność prywatną wielu osób które gówno wszystko to obchodzi ale nie pozwolą by im kurwa kradli i wpadali na własność... Także... Niech się co niektórzy stulejarze co od razu co im meedia podają zastanowią... To męczy ale nie boli.
A na moje oko to antifiarska holota
jak sie nie rozumie prostego komunikatu i ma sie zamaskowany ryj to tak jest.
najwyzsza pora wydac oficjalne ostrzezenie wyprowadzic armie z ostra amunicja i zaprowadzic porzadek. trump ma cierpliowsci i tak za duzo.
na koniec kazdego lootera kinga rozliczyc w odpowiedni sposob i niech placa
Zgadzam się z Tobą, natomiast looterem kingiem poprawiłeś mi humor z rana. Dzięki.
Nic tak nie poprawia poziomu angielszczyzny niż cojonespaintball. W USA zbudowali sobie na własne życzenie system, w którym z policjantem na terenie publicznym się nie dyskutuje. Więc jak się jest antysystemowcem, to trzeba być gotowym na bolesny proces nauki.
bo tak powinno byc, od tego jest pies zeby bronic porzadku, Jesli z metra ujada na Ciebie jakis owczarek czy kurwa labrador to nie podchodzisz do niego z usmiechem na ryju
Ogłosili zamknięcie ulica i nakazują siedzenie w domu.... hehehehe
Postoimy se ze srafjfonem i ich nagramy hehe
...
O JEZU MORDUJĄ !!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów