Mimo tego że już trochę pograłem w gierkę, to trailer naprawdę sprawia że mam ciarki na całym ciele [tak na kutasie też].
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trailer spoko ale gra ssie pałę
szer.Lucjan napisał/a:
niezadowolony WoT fan?
Raczej "WoWp fan". Niedawno czytałem, że do WoTa mają zaimplementować silnik fizyczny Havoc, więc War Thunder musi docisnąć śrubę.
A propos klanu... Kuźwa, jak wchodziły klany była opcja, żeby go za darmo założyć. Nie mogli dać tego trailera wcześniej, żebyśmy się na Sadolu zgadali? Goddamit.
Też zapraszam do gry. Nick: Boleslaw_Bierut (nie z przekonań - po prostu czekam, aż ktoś się kapnie w grze)
sadistic.pl/war-thunder-sadole-grajacy-vt226220.htm tutaj można się meldować
nerdy jedne
Niedawno czytałem, że do WoTa mają zaimplementować silnik fizyczny Havoc, więc War Thunder musi docisnąć śrubę.
WG dużo obiecuje, nowa fizyka miała być wprowadzona w wersji 0.7.0, a dali ją dopiero chyba w 0.8.0, miało powstać japońskie drzewo czołgów, a skopiowali ruskie i dali jako chińskie, tak żeby było, że niby coś robią. Tak więc zanim WG wprowadzi ten nowy silnik ( o ile to zrobi) to spodziewać można się go za parę naście miesięcy.
WG dużo obiecuje, nowa fizyka miała być wprowadzona w wersji 0.7.0, a dali ją dopiero chyba w 0.8.0, miało powstać japońskie drzewo czołgów, a skopiowali ruskie i dali jako chińskie, tak żeby było, że niby coś robią. Tak więc zanim WG wprowadzi ten nowy silnik ( o ile to zrobi) to spodziewać można się go za parę naście miesięcy.
Weź mnie nawet nie denerwuj... Siedzę w WoT dwa lata i czasami kurwica mnie strzela jak patrzę na to, co WG robi.
Niestety, tak jak w przypadku ludzkości, postęp jest nieunikniony, a zmiany... najczęściej szkodliwe.
Co do drzew rozwoju... Pamiętajmy, że WG ogranicza zawartość historyczna i niejednokrotnie ciężko jest zdobyć informacje o pewnych czołgach, szczególnie jeśli robisz grę opartą w głównej mierze o prototypy. Co więcej, gdyby wziąć pod uwagę faktyczne zastosowanie w boju jedynym kompletnym drzewem byłoby drzewo ZSRR, więc nie dziw się, że te pomysły są potem powielane przez "bratnie narody".
Silnik Havoc jest faktycznie w fazie pre-pre-pre-alpha, ale nie jest już plotką.
Niestety, tak jak w przypadku ludzkości, postęp jest nieunikniony, a zmiany... najczęściej szkodliwe.
Co do drzew rozwoju... Pamiętajmy, że WG ogranicza zawartość historyczna i niejednokrotnie ciężko jest zdobyć informacje o pewnych czołgach, szczególnie jeśli robisz grę opartą w głównej mierze o prototypy. Co więcej, gdyby wziąć pod uwagę faktyczne zastosowanie w boju jedynym kompletnym drzewem byłoby drzewo ZSRR, więc nie dziw się, że te pomysły są potem powielane przez "bratnie narody".
Silnik Havoc jest faktycznie w fazie pre-pre-pre-alpha, ale nie jest już plotką.
Teraz poważnie, gram w world of tank, world of warplanes i grałem w war thunder i moim zdaniem ta gra naprawdę jest biedna w porównaniu do dzieł od Wargaming ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie
No proszę możecie mnie zjechać
No proszę możecie mnie zjechać
Kolego, jeżeli walczący faceci przyprawiają Cię o ciarki na kutasie, to chyba mam dla Ciebie złą wiadomość
Edgarious, no i co ten silnik zmieni ? grafikę, model lotu, modele zniszczeń, wielkość map z małego pokoju na salon? w wt mapy mają do 35km tryb arcade, a może hb albo jeszcze lepiej full real gdzie warming tego nigdy nie osiągnie gdyż gra opłaca się na premium i to jest close combat
mówię otwarcie w WOT mam e-50 bez premki owkurwiałem się i nie gram w to z rok i widziałem tylko kamperów
w WT gram może z 3mc o tak i mam 9, 12, 7, 8 ,7 na 20 możliwych tryb arcade gdzie masz od 3 do 7 samolotów a nie jeden i czekasz jak ten debil aż wyjdzie z bitwy.. tryb historyczny np bitwa o anglię gdzie biją się brytole z niemcami i full real gdzie widzisz tylko z kokpitu 0 oznaczeń i nie da sie grać na myszce - joistic only ahh i nie ma HP co jest o tyle zajebiste że trzeba wylądować i się naprawić na lotnisku może są niedopracowania ale to jeszcze beta coraz to nowe rzeczy wchodzą i co ważniejsze nie ma prototypów i nie widziałem żeby ktoś w wowp robił beczki na 7km wysokości
i jeżeli wejdą czołgi to panthera będzie na strzała niszczyć t-34 no i polecam wbić przynajmniej ten 8/10 lvl w jakiejkolwiek nacji żeby zobaczyć potencjał i możliwości tz jak lecisz 900km/h na kolesia i wiesz że urwiesz skrzydła to serce staje + 10 darmowych napraw żeby się przyzwyczaić do fury jak coś to dr_OMG
mówię otwarcie w WOT mam e-50 bez premki owkurwiałem się i nie gram w to z rok i widziałem tylko kamperów
w WT gram może z 3mc o tak i mam 9, 12, 7, 8 ,7 na 20 możliwych tryb arcade gdzie masz od 3 do 7 samolotów a nie jeden i czekasz jak ten debil aż wyjdzie z bitwy.. tryb historyczny np bitwa o anglię gdzie biją się brytole z niemcami i full real gdzie widzisz tylko z kokpitu 0 oznaczeń i nie da sie grać na myszce - joistic only ahh i nie ma HP co jest o tyle zajebiste że trzeba wylądować i się naprawić na lotnisku może są niedopracowania ale to jeszcze beta coraz to nowe rzeczy wchodzą i co ważniejsze nie ma prototypów i nie widziałem żeby ktoś w wowp robił beczki na 7km wysokości
i jeżeli wejdą czołgi to panthera będzie na strzała niszczyć t-34 no i polecam wbić przynajmniej ten 8/10 lvl w jakiejkolwiek nacji żeby zobaczyć potencjał i możliwości tz jak lecisz 900km/h na kolesia i wiesz że urwiesz skrzydła to serce staje + 10 darmowych napraw żeby się przyzwyczaić do fury jak coś to dr_OMG
Gra spoko, co prawda po pewnym czasie trochę wszystko zwalnia ale nie ma dzięki temu masy ludzi na najwyższych tierach, a gra jest zbalansowana. Studio wydające grę zrobiło wcześniej IL-2 Sturmowik, IL-2 1946 i IL-2 Wings of Prey, więc co jak co, ale na samolotach to oni się znają. A że dalej beta, no cóż i tak idzie im szybciej niż chłopakom z WoWP.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów