Mimo tego że już trochę pograłem w gierkę, to trailer naprawdę sprawia że mam ciarki na całym ciele [tak na kutasie też].
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I takie trailery mi się podobają
Trailer genialny, gra zajebista teraz tylko czekać aż dojdą bitwy naziemne i morskie, to będzie cud
jak grac to tylko na occulusie przez chwile mialem okazje sie tym pobawic calkiem spoko
kiedy wyjdą siły naziemne?
Fajny trailer ale ten slow motion to już jest nadużywany w paru trailerach trochę nie oryginalne.
Giera mega... szkoda tylko, że to kolejna produkcja wiecznej bety
Gierka jest świetna
Z tego co pamiętam po nickach to udało mi się pacnąć paru sadoli w grze
PTX napisał/a:
akcja rozkręca się jak gówno w betoniarce
Skończ pierdolić, proszę.
A teraz do lepszej części (i grającej) Sadistica: a gdyby tak zrobić klan "Sadistic"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów