18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:25
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:32
🔥 Paniusia z pieskiem w biedrze - teraz popularne
niemamskarpet. 2020-06-20, 21:45 3
po tym jak kamerzysta pędzi ku pomocy to stwierdzam, że chyba też nie lubiał tego kota

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Barnellini 2020-06-20, 21:53 7
niemamskarpet. napisał/a:

po tym jak kamerzysta pędzi ku pomocy to stwierdzam, że chyba też nie lubiał tego kota

Właśnie, że lubił ale nie chciał im przeszkadzać w zabawie. Tak słodko wyglądają

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Lee225 2020-06-20, 22:57 17
Chuj z pomocą ale w takim momencie przerwać.
Zgłoś
boo 2020-06-20, 23:10 9
Gdzie jest reszta akcji?
Zgłoś
Gandalf 2020-06-20, 23:25
Chyba widziałem kotecka
Zgłoś
djted 2020-06-20, 23:57 1
To wygladało na pume nie na kota. I nie wiem czy dobry pomysł , ze wyciagnał ja z tego bagna. Na suchym kot go moze rozjebac
Zgłoś
Dorik 2020-06-20, 23:59 13
@up chuj a nie rozjebać, nawet nie zdajesz sobie sprawy jaką skórę mają warany. Pozdrawiam terrarysta.
Ps. dobrze tak pierdolonemu sierściuchowi- wszystkie koty z ulicy powinny tak kończyć.
Zgłoś
boo 2020-06-21, 1:31
djted napisał/a:

To wygladało na pume nie na kota. I nie wiem czy dobry pomysł , ze wyciagnał ja z tego bagna. Na suchym kot go moze rozjebac

Bo puma to nie kot?
Zgłoś
Szelma 2020-06-21, 1:36 4
Kot czy puma jeden chuj on i tak już nie żyje tylko jeszcze o tym nie wie nawet gdyby go waran puścił wolno... I tak zaaplikował mu swoja bakteryjną gębą takie kurwy ze zdechnie za jakiś czas ale to małe dlatego go wpierdoli od razu waran to nie bez powodu jebany smok choc czasami wolno zabijaja ale skutecznie
Zgłoś
Insaner 2020-06-21, 1:46 1
Szelma napisał/a:

Kot czy puma jeden chuj on i tak już nie żyje tylko jeszcze o tym nie wie nawet gdyby go waran puścił wolno... I tak zaaplikował mu swoja bakteryjną gębą takie kurwy ze zdechnie za jakiś czas ale to małe dlatego go wpierdoli od razu waran to nie bez powodu jebany smok choc czasami wolno zabijaja ale skutecznie

Ten kot (albo i puma, bo jakiś spory) i tak jest już martwy. To nie bakterie go zabiją, a jad który nie dość że rozrzedził mu krew to jeszcze zapobiegnie krzepnięciu. Wykrwawi się z powodu obrażeń wewnętrznych i ran po ugryzieniach.
Zgłoś
silwerbalk 2020-06-21, 3:03 9
Insaner napisał/a:

Ten kot (albo i puma, bo jakiś spory) i tak jest już martwy. To nie bakterie go zabiją, a jad który nie dość że rozrzedził mu krew to jeszcze zapobiegnie krzepnięciu. Wykrwawi się z powodu obrażeń wewnętrznych i ran po ugryzieniach.

Kurwa warany nie mają jadu.... Mają bakterie z jedzenia mięsa które im gnije w pysku i ślinie coś chyba jak trupi jad
Zgłoś
roybatty 2020-06-21, 7:55 1
Wg najnowszych badań owszem, są jadowite. Cytat z Wiki:

"Z drugiej strony, Brian G. Fry i in. (2006) odkryli, że inny przedstawiciel rodziny waranów, waran kolorowy, wytwarza prawdziwy jad. Twierdzą przy tym, że ukąszenia dwóch innych przedstawicieli tej rodziny – Varanus scalaris i warana z Komodo – wywołują u ukąszonej ofiary objawy wskazujące bardziej na działanie jadu, niż na infekcję bakteryjną[3]. Późniejsze badanie Frya i jego współpracowników potwierdziło fakt wytwarzania przez warany z Komodo prawdziwego jadu."
Zgłoś
Juzwa 2020-06-21, 14:36 6
Dorik napisał/a:

Ps. dobrze tak pierdolonemu sierściuchowi- wszystkie koty z ulicy powinny tak kończyć.

Jak cię myszy i szczury zaczną wpierdalać, to będziesz błagał koty o powrót.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
adam266 2020-06-21, 14:38 1
Wgl że im takie coś pod domem siedzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów