Fuck lefties!!!Ps. dobrze tak pierdolonemu sierściuchowi- wszystkie koty z ulicy powinny tak kończyć.
To wygladało na pume nie na kota. I nie wiem czy dobry pomysł , ze wyciagnał ja z tego bagna. Na suchym kot go moze rozjebac
Bo puma to nie kot?
Kot czy puma jeden chuj on i tak już nie żyje tylko jeszcze o tym nie wie nawet gdyby go waran puścił wolno... I tak zaaplikował mu swoja bakteryjną gębą takie kurwy ze zdechnie za jakiś czas ale to małe dlatego go wpierdoli od razu waran to nie bez powodu jebany smok choc czasami wolno zabijaja ale skutecznie
Ten kot (albo i puma, bo jakiś spory) i tak jest już martwy. To nie bakterie go zabiją, a jad który nie dość że rozrzedził mu krew to jeszcze zapobiegnie krzepnięciu. Wykrwawi się z powodu obrażeń wewnętrznych i ran po ugryzieniach.
Ten kot (albo i puma, bo jakiś spory) i tak jest już martwy. To nie bakterie go zabiją, a jad który nie dość że rozrzedził mu krew to jeszcze zapobiegnie krzepnięciu. Wykrwawi się z powodu obrażeń wewnętrznych i ran po ugryzieniach.
Kurwa warany nie mają jadu.... Mają bakterie z jedzenia mięsa które im gnije w pysku i ślinie coś chyba jak trupi jad
"Z drugiej strony, Brian G. Fry i in. (2006) odkryli, że inny przedstawiciel rodziny waranów, waran kolorowy, wytwarza prawdziwy jad. Twierdzą przy tym, że ukąszenia dwóch innych przedstawicieli tej rodziny – Varanus scalaris i warana z Komodo – wywołują u ukąszonej ofiary objawy wskazujące bardziej na działanie jadu, niż na infekcję bakteryjną[3]. Późniejsze badanie Frya i jego współpracowników potwierdziło fakt wytwarzania przez warany z Komodo prawdziwego jadu."
Ps. dobrze tak pierdolonemu sierściuchowi- wszystkie koty z ulicy powinny tak kończyć.
Jak cię myszy i szczury zaczną wpierdalać, to będziesz błagał koty o powrót.