📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wardega ma milion subów na jotube a wy macie 2 cm w majtkach.
Hejtery jebane.
Hejtery jebane.
" Jebany skurwiel! bam bam bam bam! "
Kto widział, ten ogarnie.
" Ale jaki telefon, to przecież cias... ",
" Jebany skurwiel! bam bam bam bam! "
Kto widział, ten ogarnie.
songo na koszulce czyli musi być piwko!
Gość jest żałosny. 99% jego pomysłów jest zerżnięte od innych. Z jakim on kurwa systemem walczy? Policjanci tracą czas na takiego pojeba a w tym czasie mogli by złapać jakiegoś pijanego za kierownicą czy zapierdalacza na motorze. Jak chce tak walczyć z systemem, jak to ktoś tu napisał, to niech idzie protestować na wiejską. A sam żart denny. Maści na ból dupy nie potrzebuje i sam nie pójdę robić takich żartów lepiej.
Ten film pokazuje jak przepisy są głupie. Bo rozmawiać przez telefon nie można bo co? Bo jest zajęta ręka. Dlatego kupuje sie zestawy słuchawkowe i juz rozmawiać można. Tutaj nawet pierdoląc do ciastkowego telefonu należał się chujowi mandat. Są cztery możliwości:
1. Przepisy są pojebane
2. policjanci są pojebani bo nie znają przepisów
3. ja jestem pojebany bo nie znam przepisów
4. wszystkie powyższe
Proszę o wypowiedź specjalistę
Zresztą jedzenie podczas jazdy autem tez jest zabronione.
Amen
1. Przepisy są pojebane
2. policjanci są pojebani bo nie znają przepisów
3. ja jestem pojebany bo nie znam przepisów
4. wszystkie powyższe
Proszę o wypowiedź specjalistę
Zresztą jedzenie podczas jazdy autem tez jest zabronione.
Amen
żułw napisał/a:
Wardega ma milion subów na jotube a wy macie 2 cm w majtkach.
Hejtery jebane.
Ten pajac ma milion przyklaskujących mu gimbozjebów bezczelnie zżynając już i tak nie modne kawały. Czepie na nich niezłą kaskę. Na takich właśnie debilach jak ty.
gwindak napisał/a:
a niech czepie ile wejdzie, co masz bul? huehuehue
Ten pajac ma milion przyklaskujących mu gimbozjebów bezczelnie zżynając już i tak nie modne kawały. Czepie na nich niezłą kaskę. Na takich właśnie debilach jak ty.
I znowu nasz Wardęga odgrzewa kotleta którego już ktoś kiedyś przygotował. Wiem że w dobie internetu ciężko być oryginalnym ale jak coś już robić to żeby to miało chociaż trochę świeżości. Znający życie jak w przypadku Remiego zaraz napiszesz że to stary film i znowu spóźniłeś się z jego dodaniem albo inne pierdoły. Jeśli wymyślisz coś sam od początku do końca wtedy dam piwo.
Za zawracanie dupy, prowokacje itp powinien dostać solidnie po kieszeni!! Czemu nie zadzwoni gdzieś i nie powie ze jest bomba a później jak pajac się wyprze "żartowałem?".
I sorry za literówkę w Twoim nazwisku ale jesteś dla mnie tak mało znany że miałem prawo. Nie jest to żaden hejt tyko szczerość.
Kumpli pewnie też wkręca, że niby fajne dupy wyrywa a tak naprawdę pedałów przebranych za laski sprowadza do domu.
Żeby robić sobie jaja z policji trzeba znać prawo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów