Dla niecierpliwych akcja od 1:50
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dla niecierpliwych akcja od 1:50
Piwo za "DISTURBED" by było gdyby nie to że właśnie przez takich debili spokojnie po lesie pochodzić nie można.
Do azylu ŁOTRY!!!
Do azylu ŁOTRY!!!
trochę tam wąsko.. znajomy tak życie stracił na crossie w lesie przy lądowaniu o drzewko zahaczył i kaplica.
Jest zajawka, jest piwo
Swoją drogą tak się zastanawiam - wszyscy mieszają z błotem młode pokolenie że tylko siedzi z dupskiem przed komputerem, a jestem ciekaw ilu młodych by powychodziło z domów gdyby mieli trochę więcej hajsu od rodziców czy mieli możliwość sami dorobić (bo to też nie zawsze możliwe) na realizację swoich pasji. Nie każdy musi lubić ot tak kopać w gałę, niektórzy się interesują motoryzacją, muzyką, fotografią, filmem, podróżami itp. Możliwe że wielu odnalazłoby się w jakiejś dziedzinie sportu, czy sztuki ale się o tym nie dowiedzą, bo nigdy nie spróbują.
Swoją drogą tak się zastanawiam - wszyscy mieszają z błotem młode pokolenie że tylko siedzi z dupskiem przed komputerem, a jestem ciekaw ilu młodych by powychodziło z domów gdyby mieli trochę więcej hajsu od rodziców czy mieli możliwość sami dorobić (bo to też nie zawsze możliwe) na realizację swoich pasji. Nie każdy musi lubić ot tak kopać w gałę, niektórzy się interesują motoryzacją, muzyką, fotografią, filmem, podróżami itp. Możliwe że wielu odnalazłoby się w jakiejś dziedzinie sportu, czy sztuki ale się o tym nie dowiedzą, bo nigdy nie spróbują.
kot w chuj
i.imgur.com/SsoTJBA.png
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów