📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nagrywał w nocy? Matka za ścianą? Kurwa co za debil.
Dać gimbusowi dostęp do internetu... "ledwo mu się udało nakręcić", "chciałby odpocząć". Ta jasne!. Ja pierdole, nie mam sił na takie coś
Dać gimbusowi dostęp do internetu... "ledwo mu się udało nakręcić", "chciałby odpocząć". Ta jasne!. Ja pierdole, nie mam sił na takie coś
"... Z nagrywaniem wstrzymuje się do 1 września czyli do 20-któregoś sierpnia ..." kurwa nie żebym się czepiał ale gość zabiera się za vlogi a nie potrafi prostego zdania stworzyć poprawnie ...
cytat: "po prostu, wszystko, tak jakby odmawia mi posłuszeństwa"
Najbardziej odmawia mu posłuszeństwa jego własny mózg anemik jebany. Kurwa jak ja nienawidzę tego nowego pokolenia ! Uczulonego na wszystko, z genetycznie uwarunkowanym skrzywieniem kręgosłupa i przerostem mięśni przedramienia w prawej ręce...
Jedyne bieganie, jeżdżenie, skakanie, kopanie jakie znają i umieją wykonać czy w ogóle jakikolwiek "zdrowy" ruch, robią za pomocą pada czy klawiatury.. Co za syf !!
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Najbardziej odmawia mu posłuszeństwa jego własny mózg anemik jebany. Kurwa jak ja nienawidzę tego nowego pokolenia ! Uczulonego na wszystko, z genetycznie uwarunkowanym skrzywieniem kręgosłupa i przerostem mięśni przedramienia w prawej ręce...
Jedyne bieganie, jeżdżenie, skakanie, kopanie jakie znają i umieją wykonać czy w ogóle jakikolwiek "zdrowy" ruch, robią za pomocą pada czy klawiatury.. Co za syf !!
Wydaje mi się że (Coś się z tym dzieckiem dzieje)
sauce please
Użytkownicy obok rozdawania piw powinni mieć możliwość wystawiania karnych kutasów za chujowe wstawki.
Wyborny dowcip w około 1:35 rozbawił mnie do łez. Już myślałem, że on chce naprawdę wyrzucić tego laptopa, kamień z serca
To nie jest raczej typowy vlog, tylko po prostu najgorsze wydanie "zagrajmy w" ;P
Ja pierdole takiego debila nie widzialem -wywale do kosza ale jednak nie wywale
tony.soprano napisał/a:
nastepny vloger
Kurwa... Vlog to by był jakby pokazał swój ryj. To jest Alog...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów