📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do autora. Zgłoś ten filmik. Jak będzie przejeżdżał ponownie na granicy w systemie pojawi się mandacik do zapłacenia albo przetrzymają dziada do wyjaśnienia z dwie doby a wtedy z kasy nici i jeszcze karę za niedostarczenie przesyłki zgarnie;D
Pierdolony skończony debil bez grama wyobraźni. Zabrać prawko dożywotnio i zakazać robić dzieciom do 4 pokolenia żeby się debilizm nie powielał.
Całkowicie zgadam się z moim przedmówcą ten filmik TRZEBA zgłosić bo bezczynność to najgorsze społeczne zło. Ten człowiek bedzie sobie dalej jeździł i narażał ludzi. Ja jestem zawodowym kierowca miesiecznie robie okolo 8 000 km po calej polsce, jeżdżę samochodem dużo mniejszym niż ciągnik siodłowy i z takim nie miałbym najmniejszych szans przeżycia. A ja chce żyć moi drodzy. WIĘC PRoSzE AUTORA O PRZESŁANIE MI FILMIKU JeŚli SAM BO NIe ZGŁoSI JA NAPEWNO TO ZRObIE !
Całkowicie zgadam się z moim przedmówcą ten filmik TRZEBA zgłosić bo bezczynność to najgorsze społeczne zło. Ten człowiek bedzie sobie dalej jeździł i narażał ludzi. Ja jestem zawodowym kierowca miesiecznie robie okolo 8 000 km po calej polsce, jeżdżę samochodem dużo mniejszym niż ciągnik siodłowy i z takim nie miałbym najmniejszych szans przeżycia. A ja chce żyć moi drodzy. WIĘC PRoSzE AUTORA O PRZESŁANIE MI FILMIKU JeŚli SAM BO NIe ZGŁoSI JA NAPEWNO TO ZRObIE !
fantastico napisał/a:
Wariat w TIRze
Jaki "wariat"? Obcokrajowiec w Polsce może robić co chce, bo Policja mu conajwyżej niewielki dla niego mandat może dojebać. Nasi tylko z własnych obywateli potrafią doić, bo łatwo windykować.
Tir jechał tak w miejscowości Izbica koło Krasnegostawu, chwile wcześniej są tam dwa ostre zakręty na których ludzie niejednokrotnie mieli takich kierowców u siebie w domu razem z samochodami
Kuuurde kocham go ja tez tak chce:>
Jedziemy za nim:) zebysmy go nie zgubili:>
jest jest:> dajemy za nim:D
hamuje na wyprzedzeniu ja tego nie rozumiem:>
ja chce jechac za nim:>
co za misja:D
czuje sie bez kitu bezpicznie za takim tiromatem kuzwa:>
na trzeciego??
tej ale koles nie:D
gdzie on jedzie tej:> jedziemy za nim:D
gdziekolwiek on jedzie jest boski jest wielki:D
aaaaaaaaaaaaa:D
AVE:D kurwa jest:D: jeszcze:D
gosciu jest niesamowity:> jezus maria:D:
no co to jest skrzyzowanie:>
trzymaj kurs:>
Jedziemy za nim:) zebysmy go nie zgubili:>
jest jest:> dajemy za nim:D
hamuje na wyprzedzeniu ja tego nie rozumiem:>
ja chce jechac za nim:>
co za misja:D
czuje sie bez kitu bezpicznie za takim tiromatem kuzwa:>
na trzeciego??
tej ale koles nie:D
gdzie on jedzie tej:> jedziemy za nim:D
gdziekolwiek on jedzie jest boski jest wielki:D
aaaaaaaaaaaaa:D
AVE:D kurwa jest:D: jeszcze:D
gosciu jest niesamowity:> jezus maria:D:
no co to jest skrzyzowanie:>
trzymaj kurs:>
Eutanazja kulką w łeb, bo wyobraźnię ma na poziomie przedszkolaka, a innym może tylko zaszkodzić... Trzeba wyrywać chwasty...
Pan, który to nagrywał zgłosił to na policję, dał nagranie wszystko jak na tacy. Policjantka rozłożyła ręce i powiedziała "ale co my z tym mamy zrobić". Zobaczyli obce blachy i się obsrali, a debil z tira prawdopodobnie pojechał na przejście graniczne, które jest niedaleko... Nie mam informacji czy go złapali czy nie, jednak myślę, że nie bo wolą pod gimbaze zajechać i wpierdalać mandaty za palenie fajek gówniarzom niż pofatygować się do takiego skurwysyna.
Izbica izbica żydowska stolica.
Luqas95 napisał/a:
a to jujek jeden na podwujnej , ma ktos numery jego
podwójna ciągła =/= zakaz wyprzedzania
Dobrze popierdolony typ.
A może by tak Autor uzupełnił informacje że kierowcą był Turek. Więc tak jak Litwini, Rosjanie, Ukraińcy maja wyjebane na zasady u nas, bo co to jest 500 zł kurwa dla niego to dwa dni pracy a to że zabił kogoś, chuj auto się wymieni a i 500 zł się zapłaci. Polscy kierowcy co odpierdalają to odpierdalają ale jeżdżą bezpiecznie bo u nas 500 zł czy w Europie dostać 500 € to w chuj kasy.
Nie jestem autorem filmiku ale ponoć zgłoszone już dawno. Niestety policja rozminęła się z nim na drodze i nie zatrzymała od razu ale mają coś z tym dalej robić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów