Pan wcześniej próbował pobić panią, ale że jest wariatem nie dał rady.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zamiast nagrywac trzeba bylo pani pomoc:) moze byc zamoczyl... a tak wrzuciles slaby film.
Up
jeśli on trzymał kamerkę na wysokości oczu to autor tematu ma góra 11 lat na zamoczenie nie miałby co liczyć co najwyżej na lizaka
jeśli on trzymał kamerkę na wysokości oczu to autor tematu ma góra 11 lat na zamoczenie nie miałby co liczyć co najwyżej na lizaka
Nie ma nic gorszego, jak Bóg odbiera człowiekowi rozum.
Boso przez Tarchomin
Szkoda chłopa. Pomyślcie o nim jak o człowieku, który ma rodzine i traci w jednej chwili wszystko... Tragedia dla wielu osób (kurwa sam sie boję, że kiedyś stracę kontrolę nad własnymi myślami ). Trzeba było po karetkę dzwonić...
Na koniec "Czy mogę iść do domu?" rozpierdala system, powinni mu powiedzieć że pójdzie do domu ale najpierw musi dostać tradycyjne pałowanie po gołych piętach szturmówką
Bardzo szczegółowy jest chłopina Potargano mi koszulę-elegancką, kopnięto mnie- w kość ogonową
taki to ma dobrze, nawet nie wie co sie w kraju za machlojki wyprawia
Co to jest?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów