📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jeszcze do 0:28 byłam pewna, że to DS1 w Toruniu. Nawet drzwi te same, nie mówiąc już o ryjach.
Daruję sobie słowa "to jest sadistic"
Można się z nich śmiać tak samo jak z Ciebie. Jeśli ludzie chorzy mają być traktowani na równi ze zdrowymi to dlaczego nie śmiać się z czegoś co robią ? Właśnie chyba nienaturalnym odruchem jest brak reakcji, niż śmiech. Na podknięcie normalnego człowieka zareagujesz śmiechem, a jak ktoś chory robi coś śmiesznego to nie ? Bo jest chory ?
przy wejściu na początku to chyba zientarski symuluje chorobę żeby nie iść pierdzieć za szybką jazdę i równie szybkie hamowanie
Maciek to umie zrobić imprezę ;]
0:32 - Olbrychski
don't do drugs kids
W ten weekend Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy
ale zabawne ... normalnie szkoda piw na takie posty pff
Pener666 napisał/a:
kurwa, mieliście nie upubliczniać tego!
szkoda piwa na marnego posta pfff
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów