Gdzieś na ulicach Warszawy
Gdzieś na ulicach Warszawy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niedługo uśmiechnięty rząd wprowadzi zapis o "mowie nienawiści" i za coś takiego będzie grubo. Przynajmniej PIS nie rządzi XD
Ale was sowieckie ścierwa boli, że Polacy odsunęli od władzy waszą agenturę. Ale poczekajcie z tym wyciem do jesieni, Trump już teraz zaczął was rozgrywać.
Spadł i się rozjebał.
Dobrze, że to napisałeś, bo już prawie uwierzyłem, że na serio uważasz roSSję za wroga. No i oszczędziłeś mi szukania na twoim starym koncie, wpisów, gdzie nazywasz Polaków, rusofobami, a wydaje mi się, że mogłoby się tam coś takiego znaleźć
Dobrze, że to napisałeś, bo już prawie uwierzyłem, że na serio uważasz roSSję za wroga. No i oszczędziłeś mi szukania na twoim starym koncie, wpisów, gdzie nazywasz Polaków, rusofobami, a wydaje mi się, że mogłoby się tam coś takiego znaleźć
Czy warunkiem uznania Rosji za wroga jest wiara w zamach? Nie rozumiem o co ci chodzi.
Z tą rusofobią też nie rozumiem. Ja jestem rusofobem. I tak jest dobrze, dzisiaj każdy porządny człowiek powinien nim być.
Czy warunkiem uznania Rosji za wroga jest wiara w zamach? Nie rozumiem o co ci chodzi.
Z tą rusofobią też nie rozumiem. Ja jestem rusofobem. I tak jest dobrze, dzisiaj każdy porządny człowiek powinien nim być.
Dzisiaj... ale czy byłeś nim kiedyś, gdy nasz obecny antypolski rząd się z nimi jawnie bratał?
Jest warunkiem, i nie ma to nic wspólnego z wiarą, takie są fakty. Pokazujesz tym tylko hipokryzję lewactwa, niby teraz nie lubicie rosji, ale nie możecie przyznać, że odpalili samolot, bo pisiorów nienawidzicie naprawdę.
Ale was sowieckie ścierwa boli, że Polacy odsunęli od władzy waszą agenturę. Ale poczekajcie z tym wyciem do jesieni, Trump już teraz zaczął was rozgrywać.
Odsunęli ruska agenturę na rzecz niemieckiej. Polactwo zawsze miało łeb do interesów. Demokracja z chuja nie jest dla Polaków, bo 80 lub nawet więcej procent to głupie chłopskie bydło, które zostało tu nawiezione z ruskich, w trakcie i po w wojnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów