Gdzieś na ulicach Warszawy
Gdzieś na ulicach Warszawy
Niedługo uśmiechnięty rząd wprowadzi zapis o "mowie nienawiści" i za coś takiego będzie grubo. Przynajmniej PIS nie rządzi XD
Ale was sowieckie ścierwa boli, że Polacy odsunęli od władzy waszą agenturę. Ale poczekajcie z tym wyciem do jesieni, Trump już teraz zaczął was rozgrywać.
Spadł i się rozjebał.
Dobrze, że to napisałeś, bo już prawie uwierzyłem, że na serio uważasz roSSję za wroga. No i oszczędziłeś mi szukania na twoim starym koncie, wpisów, gdzie nazywasz Polaków, rusofobami, a wydaje mi się, że mogłoby się tam coś takiego znaleźć
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDobrze, że to napisałeś, bo już prawie uwierzyłem, że na serio uważasz roSSję za wroga. No i oszczędziłeś mi szukania na twoim starym koncie, wpisów, gdzie nazywasz Polaków, rusofobami, a wydaje mi się, że mogłoby się tam coś takiego znaleźć
Czy warunkiem uznania Rosji za wroga jest wiara w zamach? Nie rozumiem o co ci chodzi.
Z tą rusofobią też nie rozumiem. Ja jestem rusofobem. I tak jest dobrze, dzisiaj każdy porządny człowiek powinien nim być.
Czy warunkiem uznania Rosji za wroga jest wiara w zamach? Nie rozumiem o co ci chodzi.
Z tą rusofobią też nie rozumiem. Ja jestem rusofobem. I tak jest dobrze, dzisiaj każdy porządny człowiek powinien nim być.
Dzisiaj... ale czy byłeś nim kiedyś, gdy nasz obecny antypolski rząd się z nimi jawnie bratał?
Jest warunkiem, i nie ma to nic wspólnego z wiarą, takie są fakty. Pokazujesz tym tylko hipokryzję lewactwa, niby teraz nie lubicie rosji, ale nie możecie przyznać, że odpalili samolot, bo pisiorów nienawidzicie naprawdę.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówAle was sowieckie ścierwa boli, że Polacy odsunęli od władzy waszą agenturę. Ale poczekajcie z tym wyciem do jesieni, Trump już teraz zaczął was rozgrywać.
Odsunęli ruska agenturę na rzecz niemieckiej. Polactwo zawsze miało łeb do interesów. Demokracja z chuja nie jest dla Polaków, bo 80 lub nawet więcej procent to głupie chłopskie bydło, które zostało tu nawiezione z ruskich, w trakcie i po w wojnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów