Gdzieś na ulicach Warszawy
Gdzieś na ulicach Warszawy
Nie myl romskie z polskie. I przymiotniki piszemy małą literą WIELKOPOLAKU mieszańcu romski.
Polskę od powstania tworzyły ludy napływowe. Z tego powodu w Twojej krwi masz i czarnych, Azjatów i może ciut nordyckiej krwi (ale zdecydowanie mało i napewno jakiegoś odrzutu z dużego niezbyt udanego miotu, takiego :idź coś zgwałć to choć raz w życiu zaliczysz. I takiemu podmiotów trafiła się Twoja pra pra babka ).
Polska jest różnorodna a zastałe trybiki takie jak Ty wymienia się na nowe.
[ Dodano 2024-07-26, 23:58 ]
Wyczułem strach w jego głosie.
A jest czego się bać.
Babka opowiadała historie że cyganie w pewnym miasteczku za aresztowanie jednej dziewczyny wycieli w pień wszystkich milicjantów i wojskowych (bo to podobno w czasie stanu wojennego się odbyło) na komendzie.
Swojego nie ruszą ale obcy bez obstawy z" taboru " bez szwanku nie wyjdzie.
Akurat wtedy Putin nie miał powodu tego robić, Kaczyński stał tak nisko w sondażach, że przejebałby wybory i byłoby pozamiatane.
.
Kolego nie masz zielonego pojecia co się dzieje na świecie i o co tyczy się ta gra skoro takie brednie pierdolisz.
Przed Smoleńskiem pisiory negocjowali i podpisywali wstępne umowy budowy rurociągu Azerbejźdżan Gruzja Ukraina Polska.
Jaśli nie wiesz jakie zmiany w gospodarce europy spowodował by taki rurociąg to prosze nie wypowiadaj się.
Kolego nie masz zielonego pojecia co się dzieje na świecie i o co tyczy się ta gra skoro takie brednie pierdolisz.
Przed Smoleńskiem pisiory negocjowali i podpisywali wstępne umowy budowy rurociągu Azerbejźdżan Gruzja Ukraina Polska.
Jaśli nie wiesz jakie zmiany w gospodarce europy spowodował by taki rurociąg to prosze nie wypowiadaj się.
A ty oczywiście poznałeś całą prawdę z alt-mediów. Czyli z chuj wie jakich i kto za nimi stoi.
Kurwa, jak łatwo ludźmi manipulować. Mainstreamowymi mediami gardzą, ale uwierzą we wszystko co im powiedzą jakieś szemrane, niszowe.
Mordo ale to żadne teorie spiskowe czy wiedza tajemna. Tu wystarczy dodać dwa plus dwa ale widze że dla Ciebie to już za dużo.
Napisz jeszcze coś o łączeniu kropek.
Udajesz teraz głupa i próbujesz śmieszkować więc dotarło do ciebie ze napisałeś bzdure. Więc brawo ty
No, to mi dojebałeś, jak Wujek Staszek Cięta Riposta. Chyba się nie pozbieram.
Zagadka: czemu wspomniałem o łączeniu kropek?
Ja pierdole🤦♂️. To przecież brudne śmierdzące chodzące gówno.
Uwierz, że są czystsze niż większość Polek. A do ruchania wspaniałe
Uwierz, że są czystsze niż większość Polek. A do ruchania wspaniałe
A skąd wiesz, bo zawsze marzyłem o cygance.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów