Gdzieś na ulicach Warszawy
Gdzieś na ulicach Warszawy
No i proy. Tu się kurwa na cyganki napalasz,a jeden temat wyżej śloñska gōdka ci wadziła. Ty szmaciarzu pierdolony. Ha tfu na ciebie , twoją matkę kurwę i ojca cygana.
Z tego co pamiętam to biedne cyganeczki razem z Polkami i Żydówkami były w Dachau gwałcone i mordowane przez takich oprawców co szprechały tak jak Ty. Wspominasz czasem dziadka Swojego, mordercę i gwałciciela niewinnych (a może i pedofila bo i dzieci też tam się zdarzały).
Wiem że plujesz na moich przodków tak jak robił to Twój dziadek, bo mój był więźniem w Dachau i wspominał o pseudo Niemcach ze Śląska w mundurach co maltretowali niewinne kobiety i dzieci swoimi małymi "ciulami".
Wolę tabor cygański bo swoich szanują, może po zwierzęcemu ale zdradzać nie potrafią.
A na Śląsk jak tylko weszła armia niemiecka to połowa(nie wszyscy, w każdym gównie znajdzie się zdrowa kukurydza tudzież diament- patrz. Henryk Sławik🤩 ) z waszych dziadków klękneła do pały okupanta I beczało "ich bin deutscher".
Tylko potwierdzasz moją poprzednią tezę śmieciu cygański. Jesteś ignorantem i debilem. Ale nie martw się -to często idzie w parze. Jebać twoją matkę kurwę i ojca cygana.
I jak tu Cię nie polubić.
Ja się tego nie wypieram, wręcz potwierdzam i obnosze to z dumą na pełnej piersi że mam mieszane korzenie.
Ale Polskie.
A tu u Ciebie bez zmian niemieckim mięsnym wurstem triumfu szowinizmu zapchane jest od pokoleń Twoje gardło. A Ty to tak gładko łykasz.
A i tak na koniec tylko lizać ich podeszwy będziesz bo nikt nawet z odrobiną litości na Ciebie nie spojrzy.
Amen
I jak tu Cię nie polubić.
Ja się tego nie wypieram, wręcz potwierdzam i obnosze to z dumą na pełnej piersi że mam mieszane korzenie.
Ale Polskie.
A tu u Ciebie bez zmian niemieckim mięsnym wurstem triumfu szowinizmu zapchane jest od pokoleń Twoje gardło. A Ty to tak gładko łykasz.
A i tak na koniec tylko lizać ich podeszwy będziesz bo nikt nawet z odrobiną litości na Ciebie nie spojrzy.
Amen
Nie myl romskie z polskie. I przymiotniki piszemy małą literą WIELKOPOLAKU mieszańcu romski.
Odkąd Rosja się wzięła za upainę-przestała być moim "najgorszym wrogiem".. 😁A wiecie wy,gołąbeczki ZAJĘTE DUPERELAMI-że Polska już wysłała 3 tysiące polskich żołnierzy na upaiński front? 😡 Wysłąła ich NA PEWNĄ ŚMIERĆ,bo tak wygląda wojna dronowa-podgląd jako tematy-zaraz w najwyższym akapicie! PYTAŁ SIĘ ktoś Polaków czy chcą konać za upainę,jako rąbanka na upaińskim polu?😡
hahahhahahahhaha o ja cie pierdole Albo jesteś upośledzona czego nie wykluczam i bierzesz sobie jakieś informacje z pizdy albo onuca innej opcji nie widzę
[ Dodano 2024-07-26, 12:02 ]
Co do tego obrazka coś wrzuciła tak mi się przypomniało jak ruski departament czy chuj wie kto podawał liczby zniszczonych chyba Bradleyów i zniszczyli ich więcej niż w ogóle Ukraina dostała więc informacje podawane przez kacapów są chuja warte ;p
[ Dodano 2024-07-26, 12:04 ]
A i jakoś nie dawno kacapy w końcu jakimś cudem złapali polaka choć właśnie ponoć ginie ich tam tysiące w tym problem że ten "polak" coś strasznie chujowo mówił po Polsku
Jak widzę że ktoś pisze "uśmiechnięte państwo" to wiadomo że pisowski półmózg albo widz republiki tylko oni sobie wymyśli jakis slogan z dupy i wszędzie go powtarzają 🙂
takich niedojd, jak Ci którzy glosują na koalicje i tuska, to jeszcze w tym kraju nie bylo.
po tym jak wyglądały rządy tuska, po tym jak typ kłamie, mowi jedno w tv a podpisuje pakt migracyjny, to trzeba mieć nie pokolei w głowie zeby nie wejść w internet i sprawdzic jak głosują lewaki i PO w EU a potem jeszcze mowić że wina PiSu, takich debili to jeszcze Polska nie miala.
takich niedojd, jak Ci którzy glosują na koalicje i tuska, to jeszcze w tym kraju nie bylo.
po tym jak wyglądały rządy tuska, po tym jak typ kłamie, mowi jedno w tv a podpisuje pakt migracyjny, to trzeba mieć nie pokolei w głowie zeby nie wejść w internet i sprawdzic jak głosują lewaki i PO w EU a potem jeszcze mowić że wina PiSu, takich debili to jeszcze Polska nie miala.
O czym ty dzieciaku mówisz, teraz nie ma tygodnia żeby nie wychodziła jakaś afera z pis jak dymali podatników na kasę a ty ich bronisz. idź wróć do swojej tv republika
O czym ty dzieciaku mówisz, teraz nie ma tygodnia żeby nie wychodziła jakaś afera z pis jak dymali podatników na kasę a ty ich bronisz. idź wróć do swojej tv republika
no niedojda totallna, zamiast isć wygoglować i zobaczyć czy serio tusek przyjął ten pakt to atakuje ze ogladam republike chociąz w zyciu tego nie ogladałem xD typowy wyborrca tuska i KO
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów