Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Angielskie nazwy i niby Warsiawa tak światowa -a tam same słoiki siedzą.
Kolejny burak z bólem dupy bo u niego w wypizdowie psy dupami szczekają. Uwielbiam czytać wywody takich idiotów, którzy nie mają pojęcia że we wszystkich największych miastach świata jest bardzo duży procent przyjezdnych i to paradoksalnie jeden z bezpośrednich powodów dlaczego właśnie te miasta są tak duże i tak bardzo rozwinięte w stosunku do innych mniejszych. Dodatkowo w innych krajach wiedzą, że taka kolej rzeczy to norma, a w Polsce tacy idioci jak ty wymyślili swoje ulubione słówko "słoik".
I najlepsze jest to że jak taki idiota jak ty przyjedzie do Warszawy pierwszy raz to w głębi duszy będzie czuł że to świetne miasto, zdecydowanie bardziej rozwinięte od reszty z milionem perspektyw, a później jak wróci do domu to i napisze w internecie jak tam chujowo Ale niech was dalej piecze dupa buraki.
Niestety Twój podryw na Warszawę jest całkowicie nie skuteczny. Mieliście dzisiaj marsz równości i tam trzeba było spróbować.
Angielskie nazwy i niby Warsiawa tak światowa -a tam same słoiki siedzą.
no jak dla mnie powinni wypierdalać, w końcu by korków takich nie było, co druga rejestracja ze wsi
ktoś mi powie po co teraz te osłony z dykty robią? Kiedyś tak się nie budowało? Czemu to ma służyć?
Osłona jest na ekrany przeciwwiatrowe, bo im wyżej tym bardziej wieje wiatr, łączy tez funkcje zabezpieczeń bhp. Na standardowych stropach montuje się tylko siatki bhp. No i dodatkowo to tez element samo wznoszący...
Teraz tylko nie pamietam czy to system arc czy rcs
Kolejny burak z bólem dupy bo u niego w wypizdowie psy dupami szczekają. Uwielbiam czytać wywody takich idiotów, którzy nie mają pojęcia że we wszystkich największych miastach świata jest bardzo duży procent przyjezdnych i to paradoksalnie jeden z bezpośrednich powodów dlaczego właśnie te miasta są tak duże i tak bardzo rozwinięte w stosunku do innych mniejszych. Dodatkowo w innych krajach wiedzą, że taka kolej rzeczy to norma, a w Polsce tacy idioci jak ty wymyślili swoje ulubione słówko "słoik".
I najlepsze jest to że jak taki idiota jak ty przyjedzie do Warszawy pierwszy raz to w głębi duszy będzie czuł że to świetne miasto, zdecydowanie bardziej rozwinięte od reszty z milionem perspektyw, a później jak wróci do domu to i napisze w internecie jak tam chujowo Ale niech was dalej piecze dupa buraki.
nie zesraj sie 'warszawiaku' z tarchomina czy innego wypizdowia pod stlica
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów