📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Złoże się, że przyczyną pożaru było ogień.
miejsce na Duck Tower chcieli zrobi.
andrzejrobert75 napisał/a:
miejsce na Duck Tower chcieli zrobi.
Tak, tylko że ten budynek na zdjęciu już sto lat stoi, a tu jest w budowie...
Legia to tirówka
-ok janusz to po szklanie i na rusztowanie. Behapowiec na urlopie.
-Janusz gdzie ynstrukcja do montarzu tej rodzielnycy?
-na hój ci ynstrukdzja?
-ano.
-ej pacz bo nam tu jakieś bezpieczniki zostali.
-a weź wypierdol.
-Janusz gdzie ynstrukcja do montarzu tej rodzielnycy?
-na hój ci ynstrukdzja?
-ano.
-ej pacz bo nam tu jakieś bezpieczniki zostali.
-a weź wypierdol.
lepiej niech wszystko splonie niz maja dostac to parszywe lapska... wiecie kogo.
de_sade napisał/a:
Tak, tylko że ten budynek na zdjęciu już sto lat stoi, a tu jest w budowie...
To nie ten, palił się Warsaw Hub, za nim buduje się jeszcze Skyliner i dopiero za nim stoi ta budowa, o której napisałeś.
Pali się numerek 6 z poniższego obrazka:
Źródło obrazka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów