motylekwbrzuchu napisał/a:
Mam rozumieć, że w twoim mniemaniu ja jestem takim właśnie "prawakiem" i narodowcem?
Poglądy, które tu prezentujesz mówią kim jesteś. Są zgodne z wizją świata przeciętnego narodowca, Konfederaty, czy Kamrata, bez różnicy.
Nie raz pisałem, że każda kurwa, która pochwala wpuszczanie UPAdlińców, działa na rzecz putina i kremla, bo to najbardziej w ich interesie jest zalanie Polski tymi zdziczałymi ruskami o małpich mordach. Nie muszę z taką częstotliwością pisać o kacapach ze środkowej i wschodniej kacapowni, bo oni się do Nas nie pchają. Nikt nie daje im pieniędzy z kieszeni polskiego podatnika i przywilejów koszem Naszych obywateli. No i policja nie musi marnować tyle czasu i środków na tuszowanie ich przestępstw.
A ja pisałem, że widzę różnice pomiędzy narodami na wschód od Polski i bardzo się cieszę, że ten największy i dla nas najgroźniejszy łamie sobie zęby. Koszt pomocy Ukrainie i Ukraińcom to niewielka cena za święty spokój na całe dekady. Warto ją zapłacić. O inflację i wzrost kosztów życia czep się Pisiaków, że najpierw wprowadzili debilne i niepotrzebne obostrzenia kowidowe, zakazali pracować, a później drukowali i rozdawali miliardy na tzw. tarcze. Wojna tu już niewiele zmieniła, bez niej byłoby tak samo. Inflacja wystrzeliła już jesienią 2021. Ludzie mają krótką pamięć.
Nie stawiaj mnie w roli adwokata przeciętnego sadola, bo sam mam o nich nienajlepsze zdanie. Swego czasu otrzymywałem tu więcej pogróżek niż Loaloa i poligon razem wzięci, więc wiem co to za ludzie. Ja się nie muszę z każdym zgadzać, ale jeśli ktoś pluje na ruskie gówno (każde, a nie wybiórczo) i tęczowych cweli, to w moich oczach zasługuje już na jakiś szacunek.
To przynajmniej w tej sprawie choć trochę się zgadzamy. Trochę, bo np. do tęczowych nic nie mam, są mi zwyczajnie obojętni.
Order lenina za walkę z lewactwem, o kurwa
Już kąsasz rękę, która cię zrobiła
Tak, właśnie. Order Lenina za plucie na lewactwo. Absurd? Nie, bo europejska radykalna prawica karmi się przekazem z Kremla o złej Unii, tęczowych i żydowskich spiskach, Sorosie, Gatesie, niszczeniu wartości, tożsamości narodów itp. Tego samego Kremla, który ciągle wielbi Lenina i Stalina. Paradoks, ale takie są fakty. Przekaz radykalnej prawicy jest zaskakująco zgodny z narracją rosyjską.