18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Warszawa
krawacik3 • 2013-10-16, 15:52
Pojechałem wczoraj do Warszawy i się zgubiłem.
Wsiadłem nie do tej linii metra...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
b................e 2013-10-17, 20:35 2
sacrifice napisał/a:

Spi***aj do kuchni a nie się mądrzysz .

A cała reszta, tak jak ten łoś nade mną pewnie ma ból dupy, że ich miasteczka i inne wsie są utrzymywane właśnie z dochodu i obrotów Warszawy. Dziękuję, end of story.

HAHAHA, że co ? A ziemniaki i mleko się biorą z biedronki ? Gdyby nie "wsie" to by krawaty z głodu pozdychały.
Zgłoś
paczfiko 2013-10-17, 22:04 1
rozwiąże wasz problem
warżawa=pedały
reszta polski =ok
Ale w sumie lepszy warżawiak od roma, może jednak zostawię temat do przedyskutowania.

<lol>
Zgłoś
MówięPrawdę 2013-10-17, 22:05 6
HEhe mieszczuchy jebane, poupychani jak bydło w hodowli. Lepiej kury u nas na wiosce żyją niż wy poupychani w tych tramwajach. Naiwne bydełko całe życie zapierdala jak w matrixie, najpierw nauka, później praca, żona, dzieci, i samochód musi być, i wypada pójść do wielkiego kina żeby postać w kolejce po nachos. Zapierdalacie jak pojebańce wierząc w waszą misje w zagęszczeniu godnym zwierząt sterowani przez komercję i politykę. Tylko wieśniaki to równe chłopaki! chill nad jeziorkiem, jaranko można wychodować, normalne dziewczyny, wszyscy się znamy, nie przepracowujemy się a żyjemy wygodniej. Wiocha forever!
Zgłoś
hogg 2013-10-17, 22:29 2
krawacik3 napisał/a:

Pojechałem wczoraj do Warszawy i się zgubiłem.
Wsiadłem nie do tej linii metra...

Linię mamy jedną, ale kierunki dwa. Pewnie wsiadłeś w złym kierunku. Spokojnie, to często się zdarza obcym. Tyle wrażeń naraz. Następnym razem jak będziesz chciał dojechać do Metro Centrum aby później przejść spacerkiem na Warszawę Centralną i dalej pociągiem udać się do swojej miejscowości, podążaj za tłumem z siatami, tobołkami i plecakami z których dochodzi pobrzękiwanie szkła.
Nie wpadnij tylko pod tramwaj będziesz patrzył na ZT, PKiN czy Mariott.

P.S.
Tramwaj to taki mały pociąg, mniejszy niż metro i pociągi PKP ale jeździ środkiem ulicy! Na pewno poznasz.

Od Zygmunta ukłony i różne wyrazy...
Zgłoś
Parzo 2013-10-17, 23:35 1
bebzal napisał/a:

@parzo he chyba paziu mniejsza skąd ty się urwałeś polaczku że twoją wartością społeczną jest posiadanie samochodu ty anty Polska kurwo ee??? widać że kolejny plebs w dodatku kundel z gwałtu litewskiego!

nie nazywaj swojej matki psem litewskim bo sie obrazi, żydku z powstania, sorki niedopałku z ałszwic ale taki ból dupy to ty se możesz propagować na innych forach, idz skoncz zawodówe, bo inteligencją nie grzeszysz, widać po stylu wypowiedzi blokersie
Zgłoś
Ludie 2013-10-18, 0:33 2
Ale wy wszyscy macie najebane we łbach. Ci co wrzucają na Warszawę i Ci pseudowarszawiacy od pół pokolenia.
Zgłoś
Magio1234 2013-10-18, 11:06
Dobra, nie jestem w ciemię bity, ale czy znalazł by się ktoś kto wytłumaczy mi ten żart?
Bo albo nie rozumiem albo jest po prostu mało śmieszny...
Widzę tylko że wywołał niemały między-miastowy konkurs obrzucania się mięsem...

Z góry dziękuję za objaśnienie.
Zgłoś
jabolowy-jazzman 2013-10-18, 15:09 1
najfajniejsze jest to, że przy naszej "stolycy" każde miasto może się całkiem nieźle dowartościować. Dajmy na to, jest taka malutka wioska, Rebe, zaraz przy granicy z Ukrainą. Będzie tam może z tysiąc mieszkańców. Wawa ma około 1.8 miliona. I taka Rebe ma tylko o jedną linię metra mniej, niż warszawioki

Były też plany, żeby osadzić w polskich realiach jakąś grę nawiązującą do serii Metro 2033 ale żadne studio nie chciało wziąć tej produkcji. Argumentowali to w ten sposób, że gra byłaby zbyt liniowa
Zgłoś
filipbompensiero 2013-10-19, 8:26
Radom, Sosnowiec, Warszawa - tylko trzy miasta hejtowane? Co wy, ludzie. Polaków stać przecież na więcej. xD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem