18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
glinglqnglowy glunglak 2012-03-04, 8:44 3
A mówią, że to Krakowianie są zamkniętą grupą. Warszafffka mi śmierdzi. Kraków i Wrocław - dwa najpiękniejsze miasta Polski.
Zgłoś
szpica 2012-03-04, 10:04 4
01:13 - Jarmark chujów
Zgłoś
bebe_nuss 2012-03-04, 11:22 2
Rzygać mi się chce jak to oglądam
Zgłoś
Pilot_Tupolewa 2012-03-04, 13:17
@tds1974 a byłeś ty kiedyś na jakiejś imprezie w innej części kraju?
Warszawiacy od morza do Tatr są bici. Nie za to, że są z Wawy, a za to, że zachowują się jakby byli naj...
A co Wy w tej Warszawce macie takiego? Metro? Nawet w Rumunii mają lepsze.
Oczywiście nie każdy mieszkający w wawie to krawaciarz. Bo nie każdy to warszawiak
Taka mala rada dla warszawiaków. Nie obnoście się z tym, bo może Wam to na zdrowie nie wyjść. Szczególnie na śląsku.
Zgłoś
PaniczDrozder 2012-03-04, 14:25 4
Myślę, że nawet nigdy nie byliście w Warszawie bo za pensję świniopasa raczej nie kupicie sobie biletu PKP, ani wystarczająco dobrych butów, aby dojść do stolicy na piechotę. Ja waszych wsi nie oceniam i dodam tylko, że większkość ludzi mieszkających w Warszawie to wasi konfraterzy z chlewa, którzy tworzą publiczną opinie krzywdzącą nas warszawiaków, głównie z zazdrości i zawiści. Pozdrawiam prawdziwych Polaków, którzy na pochodzenie leją ciepłym moczem.
P.S Hipokrytą nie jestem, napisałem w ten sposób, bo główna funkcja waszych wieśniackich łbów to chlanie pryty truskawkowej pod sklepem.
Zgłoś
mateelv 2012-03-04, 14:27
co tam warszawa. ŁÓDŹ KURRRWA!
Zgłoś
Haters_gonna_hate 2012-03-04, 14:28
Podłożyć lepszy podkład muzyczny przyspieszyć wypowiedz i można by powiedzieć że pierwszy Hip-hopowy kawałek komunistyczny.

Nie interesuje mnie kim jesteś, nie interesuje mnie czy umrzesz jutro czy za 100 lat, nie interesuje mnie czy jesteś chory czy zdrowy, czy jesteś kolorowy czy biały, wierzący czy nie.
Zgłoś
HejterSadola 2012-03-04, 14:33 3
PaniczDrozder napisał/a:

Myślę, że nawet nigdy nie byliście w Warszawie bo za pensję świniopasa raczej nie kupicie sobie biletu PKP, ani wystarczająco dobrych butów, aby dojść do stolicy na piechotę. Ja waszych wsi nie oceniam i dodam tylko, że większkość ludzi mieszkających w Warszawie to wasi konfraterzy z chlewa, którzy tworzą publiczną opinie krzywdzącą nas Warszawiaków, głównie z zazdrości i zawiści. Pozdrawiam prawdziwych Polaków, którzy na pochodzenie leją ciepłym moczem.
P.S Hipokrytą nie jestem, napisałem w ten sposób, bo główna funkcja waszych wieśniackich łbów to chlanie pryty truskawkowej pod sklepem.

W jak największym stopniu zgadzam się z kolegą, mogę dodać jeszcze że mieszkałem w wielu innych miastach jak wawa i nastawienie ludzi do mnie było zawsze inne po odpowiedzi skąd jestem... a nie po moim zachowaniu.
Założę się że pewnie ani jeden z tych pierdoloących na Warszawę nie spotkał ani razu rodowitego warszawiaka
Zgłoś
Samilo 2012-03-04, 14:57 1
Ja jebie ale mają kompleksy... Chuj ze nie ma nic w sklepach i tak jesteśmy zajebiści.
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-03-04, 15:44 7
Od urodzenia przez 19 lat mieszkałem na wsi na Mazurach. Przez te wszystkie lata "Warszawiacy" byli mi znani przede wszystkim z działek letniskowych i pola namiotowego. Całe lato obnosili się tym, że mieszkają w Warszawie i co to nie oni. Zachowywali się jak bydło, pili, niszczyli śmietniki, przystanki, hałasowali całe noce i wyzywali po pijaku mieszkańców, łażąc bez celu wszędzie i zawsze. Co roku była stała grupa osób, które tak właśnie się zachowywały. W dzieciństwie, gdy jeszcze im nie odbiło, nawet się z nimi kolegowałem. Wiedziałem, że są z Ząbek, Wołomina, Żyrardowa, Mszczonowa i innych dzielnic Warszawy. Tak, właśnie tak mówili. A ja, dzieciak ze wsi oddalonej od Warszawy o 200km - skąd miałem wiedzieć, że to nie są dzielnice stolicy?

Dużo, dużo później wpadłem do Warszawy do znajomego na Sylwestra i tak się zasiedziałem, że już tu zostałem. Mieszkam tu do dziś. I co się dowiaduję? Że Ci ludzie o których napisałem wyżej, to wcale nie Warszawiacy, tylko ludzie z podwarszawskich wiosek. Zwiedziłem więc te wszystkie Wołominy, Ząbki, Pruszkowa i inne miejscowości. Nie chcę nikogo obrażać bo nie mam tego na celu - ale są to niewielkie miasteczka i wsie, jakich pełno z dala od miast. I to właśnie mieszkańcy tych malutkich miejscowości, mający kompleks mieszkających blisko Warszawy ale nie w niej - są tacy pojebani, chamscy i udają Warszawiaków.

Do dziś ta sytuacja potwierdza się na ulicach - wierzcie lub nie. Jeśli ktoś z Was przejeżdża choćby przez Warszawę samochodem, to zwróćcie uwagę nie tylko na chamskich kierowców, ale i na ich rejestracje. Ja z doświadczenia powiem Wam - warszawskie rejestracje takie jak WA, WF, WB, WN czy WY zachowują się w zdecydowanej większości na drodze normalnie, bez szaleństw i chamstwa. I nagle przed maskę wpierdala się WWL, WPR albo inny WGR. To nie są warszawskie rejestracje. I to nie są warszawiacy.

To wieśniactwo spod Warszawy (na pewno nie tylko) pracuje na tak piękną opinię stolicy naszego kraju. Tyle ode mnie - jeśli uraziłem jakiegoś porządnego mieszkańca którejkolwiek z wymienionych miejscowości - przepraszam, nie mówiłem o Tobie. Ale zapewne Ty wiesz, kogo miałem na myśli
Zgłoś
.................. 2012-03-04, 15:45
Cytat:

Od urodzenia przez 19 lat mieszkałem na wsi na Mazurach.

Hehe, może dannysia znasz.
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-03-04, 16:19
Niеbieski napisał/a:

Hehe, może dannysia znasz.

Nie poznałem go osobiście, ale rozmawiałem z nim na ten temat
Zgłoś
maderfakermen 2012-03-04, 17:32
ech słoiki, słoiki...

czytając te wszystkie komentarze odnoszę wrażenie, że najwięcej do powiedzenia mają wieśniaczki które warszawę znają jedynie z pocztówek

czemu żaden nie ma odwagi napisać skąd pochodzi hę? to nie warszawiacy mają kompleksy, to wy je macie co gołym okiem widać po w/w wpisach... żałosne psy bez rodowodu.

ech słoiki, słoiki...
Zgłoś
tds1974 2012-03-04, 18:13 1
@tds1974 a byłeś ty kiedyś na jakiejś imprezie w innej części kraju?
Warszawiacy od morza do Tatr są bici. Nie za to, że są z Wawy, a za to, że zachowują się jakby byli naj...

Stary, ja uwielbiam Kraków, znakomicie się bawiłem w Lublinie czy na Dolnym Śląsku, gdzie mam masę znajomków. Studiowałem w Poznaniu. Z moich ust nigdy nie padła krytyka jakiegoś miasta. Bo i po co. Każde miasto ma swoje dobre i złe strony, ciekawszych i mniej ciekawszych ludzi. Zajebisty jest bar Popularny w Krakowie na przykład (choć muszę stwierdzić, że ostatni raz byłem tam ze 3 lata temu, ze względu na dziecko). Natomiast jestem z Warszawy i kocham to miasto. Znam też bubków, który mieszkają pod Warszawą, natomiast gdy pada pytanie "skąd jesteś", to od razu "z Warszawy" lub "znam Wojewódzkiego i Dodę". Czysty Pewex. Nikt nie każe komuś kochać stolicy. Ale nie dziw się, że jest ktoś, kto broni swojego miasta,

Warszawiacy od morza do Tatr są bici

Powtórz to w Trójkącie Bermudzkim cwaniaku.

Taka mala rada dla warszawiaków. Nie obnoście się z tym, bo może Wam to na zdrowie nie wyjść. Szczególnie na śląsku.

Hehehe... żartowniś z ciebie... Notabene Krakowa, który znam i bardzo lubię: nikt z prawdziwych warszawiaków nie pozwoliłby, by mu Angol szczał na jego Stare Miasto, a widziałem to wielokrotnie pod Sukiennicami. Ale zapomniałem, że to Warszawa jest be...

Zgłoś
emilwkpg 2012-03-04, 20:17
huj że na tym filmiku Warszawa wygląda jak z Half Life'a . . .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów