18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ValvePlsFix 2015-09-10, 5:00
@up kto ci pajacu kazał cenzurować słowa?

ups, to było do @MadQlos
Zgłoś
HistoriaPolskiegoRapu 2015-09-10, 5:59
Stop polonizacji Europy!
Zgłoś
~Velture 2015-09-10, 6:20
Piękny materiał!

Idealnie wybrane wypowiedzi!

Lewaki już zaciskają dupę ze szczęścia. Dotrwałem do 1:20 i odpadłem.
Zgłoś
J................3 2015-09-10, 6:41 3
MadQlos napisał/a:

jedyni imigranci których toleruję są to Turcy - bo z czasów historii zawsze byli wobec nas w porządku FAKT nawet pod zaborami Turek się pytał gdzie ( walne zebranie narodów) jest Polski ambasador , na to 2gi turek wstawał i mówił " Polski ambasador jest chory ale jak wyzdrowieje to przyjdzie " jako kraj pod zaborami nie mielismy prawa do reprezentowania siebie . tylko turcy mieli jaja zeby to powiediec .

Po prostu uwielbiam, jak ktoś na podstawie jednej czy drugiej nic nie znaczącej deklaracji politycznej (aby np. dopiec Rosji), rehabilituje i z największego wroga Rzeczpospolitej Obojga Narodów próbuje stworzyć rzekomego sojusznika.
Ale nie przejmuj się.
Bardzo wiele osób zostało tak "uwiedzionych" Turcją znaną również jako Imperium Osmańskie lub Ottomańskie - ja ileś tam lat temu również. Dlatego Cię rozumiem.

Przypomnę, że Polska nigdy nie walczyła z Turcją na "ich" terenie - nigdy nie zaatakowaliśmy Turcji.
Każda wojna z Turcją była wojną OBRONNĄ Polski lub chrześcijańskiej Europy.
Zbrojnym ramieniem Turcji-islamu byli również Tatarzy-muzułmanie, jako poddani sułtana tureckiego, którzy podobnie jak Turcy, dali się Polsce nieźle we znaki.

Turcy są w ogóle tacy super, że do rany ich przyłóż!
A LUDOBÓJSTWO w ich wykonaniu tj. wymordowanie w latach 1895-1915 ponad dwa miliony chrześcijańskich dzieci, kobiet, starców i mężczyzn to tylko taki wypadek przy przy ich pacyfistycznej działalności.
(Obdzieranie żywcem ze skóry, mordowanie przez wypędzenie bez żywności i wody na pustynię, podrzynanie gardeł itp.)

Że zacytuję Hitlera: "Skoro nikt na świecie nie ujął się za mordowanymi chrześcijanami w Turcji, to nikt nie ujmie się za Polakami" . Czy jakoś tak.

Wyprowadzę jeszcze prosty dowód matematyczny.

Turcja = islam. Islam = zło. Turcja = zło.
Zgłoś
_Radar_ 2015-09-10, 16:18 2
" my tez kiedyś korzystaliśmy z pomocy..."

" szkoda ze zapomnielismy swoja historie "

etc etc

KURWA uciekalismy suzkalismy pomocy BO NA NAS NAPADANO wide wojny światowe etc

co za ciemnogród, czy ci ludzie nie widzą że to też jest masowa napaść?

Ein reich Ein Volk Ein Euro jebane

PS. zapożyczone od innego użyszkodnika :

Gdzie była wasza pieprzona solidarność, gdy sprzedano nas w Jałcie?
Gdzie była wasza pieprzona solidarność, gdy dogorywało Powstanie Warszawskie?
Gdzie była wasza pieprzona solidarność, gdy dostawaliśmy ciosy pierwszego i siedemnastego września?
Gdzie była wasza pieprzona solidarność, gdy zatajano Katyń?
Gdzie była wasza pieprzona solidarność, gdy strzelano do robotników?
Gdzie była wasza pieprzona solidarność, gdy w komunistycznych piwnicach torturowano polskich patriotów?
Gdzie była wasza pieprzona solidarność, gdy układano Gazociąg Północny?
Gdzie była wasza pieprzona solidarność, gdy handlowaliście mistralami?
Gdzie była wasza pieprzona solidarność, gdy prosiliśmy o bazy NATO w państwach Europy Wschodniej?
Zgłoś
M................s 2015-11-27, 2:00
jedyni imigranci których toleruję są to Turcy - jesli masz z tym problem to twoja sprawa

Turcja = islam. Islam = zło. Turcja = zło.

ja z twoim rozumowaniem zero jedynkowym nie mam problemu .

ps.jeszcze wietnamczycy mi nie przeszkadzają - masz coś na nich kogoś zabili ???
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem