pawel15822 napisał/a:
Jestem za tym, żeby wszystkich tych "uchodźców" umieścić w Warszawie skoro mieszkańcy są tacy chętni żeby ich przyjmować. Ponadto to najbogatsze miasto Polski i najdłużej wytrzyma tego typu eksperyment. Zastanawia mnie po jakim czasie warszawiacy zmieniliby zdanie jeżeli przyszło by im mieszkać razem z muzułmanami w jednym mieście.
A tak w ogóle widać jak media głównego ścieku zrobiły ludziom sieczkę w mózgach. Wystarczy nachalne pierdolenie nieprawdy, że to biedni ludzie potrzebujący pomocy, a lud warszawski to łyka jak leci. Współczuje im...
Ma Pan rację Panie Pawle ...
A fagasy z filmu to jakieś kutasy co nie znają historii POLSKI !!!!
KTO NAM POMAGAŁ DO KUR>>>WY NĘDZY ---- eskimosi ???
co ten koleś pier>>>doli 60 lat na karku 1.45 i takie bzdury !!!a ta pi>>da akcent ????
koran jasno i wyrazie mowi ze kazdy nie koran jest do odjebania i usmiechaj sie a jak bedziesz mial okazje to zajeb
RZEKŁEM !!!
Starsza Pani z 2.20 ma jaja
jedyni imigranci których toleruję są to Turcy - bo z czasów historii zawsze byli wobec nas w porządku FAKT nawet pod zaborami Turek się pytał gdzie ( walne zebranie narodów) jest Polski ambasador , na to 2gi turek wstawał i mówił " Polski ambasador jest chory ale jak wyzdrowieje to przyjdzie " jako kraj pod zaborami nie mielismy prawa do reprezentowania siebie . tylko turcy mieli jaja zeby to powiediec .
ps. jak bedziesz po disco i pojdziesz na kebsa pogadaj o historii z turkami , są tacy co znają historię naszych państw ... polecam
PS2.(psX) niech jadą do IZRAELA cały świat pomaga tym f.iut.o.m od narodzin Chrystusa to niech się zrewanżują teraz baranki wybrane