📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
To to jeszcze nic, najgorzej jak wbija grupa cyganów i zaczyna napierdalać swoją symfonie.
Najśmieszniejsze podczas wizyt jego podobnych jest to, że pasażerowie zaczynają chować wszystkie cenne przedmioty
Też mi co... Takiego luja w każdym kościele w środku mszy można zobaczyć, jak popierdala z tacką.
@up
ja tu konto mam założone jeszcze za czasów, kiedy poczta na onecie miała pojemność 20 mb ty papraku.
nagrywanie normalne.materiał jak najbardziej też.
ja tu konto mam założone jeszcze za czasów, kiedy poczta na onecie miała pojemność 20 mb ty papraku.
nagrywanie normalne.materiał jak najbardziej też.
sylwia2404 napisał/a:
Masz racje, jak sie nie ma co sie pragnie,to sie kradnie co popadnie.Ale dojebałam cygan i nie kradnie co ja napisałam?!
Ty też z kwietnia jesteś? Człowiek nie czuje jak mu się rymuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów