📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak ktos wrzuci odpowiedni filmik z tym gosciem na harda to zrobie 100 konti postawie 101 piw
Rossavu, to jest filmik z Twojej kolekcji czy brzydko mowiac - podpierdoliłeś skads
Chcialbym zobaczyc takie kombo : jazda w korku miedzy samochodami przy 150 na tylnim kole + wysiadajacy kierowce tira
tylko dział byśmy musieli zmienić ...
Chcialbym zobaczyc takie kombo : jazda w korku miedzy samochodami przy 150 na tylnim kole + wysiadajacy kierowce tira
tylko dział byśmy musieli zmienić ...
fajnie, że ma kamerke, poczekamy kilka tygodni i będzie kolejny filmik do kompilacji wypadków
A potem ktoś zmienia pas i... "głupi kierowca zabił biednego motocyklistę"
Takiego matoła nie da się zauważyć w lusterku. Nawet jak się patrzy co 3 sek (to ideał którego nikt nie trzyma, zwłaszcza w korku).
Nawet długie nie pomogą (chyba że w dostaniu łomotu za świecenie po oczach).
Jestem motocyklistą (XVS1100A, KX250F)
Takiego matoła nie da się zauważyć w lusterku. Nawet jak się patrzy co 3 sek (to ideał którego nikt nie trzyma, zwłaszcza w korku).
Nawet długie nie pomogą (chyba że w dostaniu łomotu za świecenie po oczach).
Jestem motocyklistą (XVS1100A, KX250F)
cb-radio dwóch kierowców tirów pogada i szybko skończyłyby się pyskówki zj..ba.
Ps u mnie na K-10 też tacy jeżdzą zastanawiam się czy po najechaniu motorem na butelkę plastikową przy 220km/h powstałby materiał na harda?? Zakręt jest, przejście dla pieszych,wysepka i butelki
Ps u mnie na K-10 też tacy jeżdzą zastanawiam się czy po najechaniu motorem na butelkę plastikową przy 220km/h powstałby materiał na harda?? Zakręt jest, przejście dla pieszych,wysepka i butelki
chętnie bym go jeszcze raz zobaczył, tym razem w dziale hard. Obyś piszczał z bólu.
I na takich kurwa debili ZUS płacę. Niech sobie sami za OIOM płacą!
lubię i szanuje motocyklistów, na sportach nawet bardziej, ale takiemu chujowi sam otworzyłbym przypadkiem drzwi
To lepsze, właśnie chciałem założyć nowego posta. Ale dorzucę swoje dwa grosze do tego. Hayabusa
ru_ziolo napisał/a:
@ fumar - szkoda, ze tobie bozia drzwi na ten świat otworzyła :/
Jak widzę takich zjebów jak ty to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Więc. Jeśli popierasz zachowanie tego typa, i uważasz, że to co robi jest 'ok'. To powiem krótko. Chuj ci w dupe i nie włączaj się lepiej do ruchu drogowego bo ci sie krzywda może stać.
A póki co... Szkoda że nikt mu drzwi nie otworzył
Jak widze jak ktorys idiota tak zapierdala to mam ochote drzwi otworzyc. Tylko troche mi szkoda samochodu
Szkoda,że nikt nie otworzył drzwi gdy ten matoł przejeżdzał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów