📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i przez takich kretynów normalni motocykliści mają zjebana opinię. Ten na filmiku to młotocyklista akurat
Co jak co ale koleś czuje ten motocykl nieźle... Podoba mi się jego jazda, trochę agresywnie ale z wyczuciem.
Zaczne od tego, że sam jestem motocyklistą. Mam gixxera 1000 i lubie zapierdalać ale...
szlag mnie trafia kiedy widze kretyna - bo inaczej tego nazwać nie można w krótkim rękawku, bez rękawic i pewnie jeszcze w krótkich spodenkach wpierdalającego sie przy takich prędkościach miedzy puszki. Można lawirować między puchami w korkach ale da sie to robic bezpiecznie, żeby nie było pierdolenia jacy to motocyklisci sa chujowi.Można zapierdalać ale tam gdzie nie stwarza sie niebezpieczeństwa dla innych - z głową - wiedząc gdzie można sobie na to pozwolić.Przez takich idiotów jak ten na filmiku gimbaza i inne debile maja ucieche z haseł - idzie sezon będą warzywa.
Lewa w góre i jeździć z głową chłopaki i dziewczęta.
szlag mnie trafia kiedy widze kretyna - bo inaczej tego nazwać nie można w krótkim rękawku, bez rękawic i pewnie jeszcze w krótkich spodenkach wpierdalającego sie przy takich prędkościach miedzy puszki. Można lawirować między puchami w korkach ale da sie to robic bezpiecznie, żeby nie było pierdolenia jacy to motocyklisci sa chujowi.Można zapierdalać ale tam gdzie nie stwarza sie niebezpieczeństwa dla innych - z głową - wiedząc gdzie można sobie na to pozwolić.Przez takich idiotów jak ten na filmiku gimbaza i inne debile maja ucieche z haseł - idzie sezon będą warzywa.
Lewa w góre i jeździć z głową chłopaki i dziewczęta.
"Podoba mi się jego jazda" . Nie wiedziałem, że można podziwiać głupotę i stwarzanie zagrożenia :/ Ale widocznie można.
A "kierowca" motocykla zachowuje się jak psychol i amator. Gazuje, próbuje jeździć na jednym kółeczku, przepycha się, wywiera presję na kierowcy skutera. Sądzę, że dużo szybciej przejechał by taki korek, gdyby powoli sobie sunął między samochodami. A warcząc, piłując powoduje zamieszanie i kierowcy samochodów często są zdezorientowani co się dzieje.
A "kierowca" motocykla zachowuje się jak psychol i amator. Gazuje, próbuje jeździć na jednym kółeczku, przepycha się, wywiera presję na kierowcy skutera. Sądzę, że dużo szybciej przejechał by taki korek, gdyby powoli sobie sunął między samochodami. A warcząc, piłując powoduje zamieszanie i kierowcy samochodów często są zdezorientowani co się dzieje.
ja widzę takich motocyklistów jak ten w 1:16 to się nie dziwię że kierowcy nie patrzą w lusterka
Skoro jeszcze zyje to znaczy, ze musi miec dobre umiejetnosci
Po niezliczonych manewrach wyprzedzania i zapierdalania środkiem drogi pierdolnie w kogoś i wielka afera bo nie patrzą kierowcy osobówek w lusterka.
@ fumar - szkoda, ze tobie bozia drzwi na ten świat otworzyła :/
Cytat:
Po niezliczonych manewrach wyprzedzania i zapierdalania środkiem drogi pierdolnie w kogoś i wielka afera bo nie patrzą kierowcy osobówek w lusterka.
Brawo!! piwo mu albo dwa... ewentualnie dziesięć... wyprzedziłeś mnie z tym komentarzem... Jak w kogoś zapierdoli, to będzie płacz, lament, zgrzytanie zębów, bo jacy to kierowcy, że się "wyprzedzić nie dali". i trzeba będzie znowu kieszonkowe odkładać na nowe pierdzikółko....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów