18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

Nagranie z rejestratora drogowego podczas silnego wiatru. Zapożyczone od wujka Joe.

"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać, brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową"
Zgłoś
mega_lis 2015-11-21, 11:45 22
Chyba oszukać ubezpieczalnie...
Zgłoś
Finuś 2015-11-21, 12:14
Przyzwyczajenie nakazywało patrzeć na drogę po lewej stronie, a tu takie zaskoczenie w 0:15
Zgłoś
4................h 2015-11-21, 14:10
Tak, przewróciło latarnie, a ludzie spokojnie sobie stoją na ulicy... silny wiatr w chuj, przerdzewiała konstrukcja i tyle
Zgłoś
kokos_123 2015-11-21, 16:40 3
A taka fajna, stalowa była ( u mnie żelbetonowe stoją od 40 lat i im się nic nie dzieje, choć je właśnie na takie stalowe wymieniają )

:oneko:
Zgłoś
ungubungu 2015-11-22, 14:09 1
I oczywiście:

O kurwa!
Zgłoś
kalnex12 2015-11-22, 18:08
WR(Radom) jednak ratuje życie
Zgłoś
k................8 2015-11-22, 19:02
a czy to nie jest pas dla autobusów ?
Zgłoś
białywęgorz 2015-11-22, 19:27 1
@kulad8
To tylko przystanek, jeśli nie ma zatoki to są takimi właśnie pasami oznaczone, ale pas nadal może być użytkowany przez wszystkich.
Zgłoś
Gusmas 2015-11-22, 19:29 1
kulad8, Nie jest, ale 50 metrów dalej się kończy i skręca w prawo, a co to ma do rzeczy?
Zgłoś
hardowski 2015-11-22, 19:51
To było zaplanowane. Jebaniec dobrze wiedział kiedy lampa pierdolnie w glebę. NIE MA takich przypadków.
Zgłoś
kaziupir 2015-11-22, 20:43
"ktoś w to wjechał?"
Zgłoś
lilmuzynio 2015-11-22, 21:20
Gówno a nie oszukać przeznaczenie. Można by było tak pisać, gdyby jebnęła w niego druga latarnia.
Zgłoś
eruaknem 2015-11-22, 21:28
Na samym początku myślałem, ze w radio leciu "Wśród nocnej ciszy"
Zgłoś
Archeolog 2015-11-22, 22:13
Piwo za muzykę w tle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów