Pod koniec października odbędą się "bezpłatne" warsztaty „Bliskość i seksualność” dla osób homoseksualnych i transseksualnych. "Bezpłatne", bo finansowane ze środków m.st. Warszawy - czyli z pieniędzy podatnika.
Za co zapłacił podatnik? Jak informują organizatorzy warsztatów, będą one poświęcone: "budowaniem w związku atmosfery bliskości i otwartości, skutecznym docieraniem do własnych potrzeb w sferze intymno-seksualnej, jasnym wyrażaniem swoich potrzeb wobec partnera/partnerki bez wstydu i zażenowania, sposobami na przezwyciężanie rutyny i wprowadzania spontaniczności w związku, rolą fantazji seksualnych".
Ponadto "ważnym elementem warsztatów będzie przyjrzenie się, na ile zachowania kobiet i mężczyzn o homoseksualnej orientacji psychoseksualnej są analogiczne w sferze intymności i seksualności do zachowań osób heteroseksualnych, a na ile odznaczają się własną specyfiką. Warsztat łączy w sobie elementy krótkich wykładów, ćwiczeń ukazujących, jak przekładać wiedzę teoretyczną na umiejętności praktyczne oraz otwartych dyskusji w grupie i dzielenia się własnymi doświadczeniami."
Przypomnijmy, że Hanna Gronkiewicz-Waltz wydaje pieniądze na promowanie dewiacji, a tymczasem od 1 stycznia 2013 r. po raz kolejny zdrożeją opłaty za przejazd komunikacją miejską w stolicy (ceny biletów wzrosły już 16 sierpnia ub. roku) - bo rzekomo nie ma pieniędzy. Od 1 stycznia jednorazowy bilet zdrożeje z 3,60 zł do 4,40 zł, a za bilet miesięczny trzeba będzie zapłacić aż 100 zł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Dla staży pożarnej brakuje pieniędzy a tutaj się funduje warsztaty jakimś pedałom.
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"sposobami na przezwyciężanie rutyny i wprowadzania spontaniczności w związku, rolą fantazji seksualnych"."
Kurwa mać! Żeby się przypadkiem biednym pedałkom ruchanie w męską dupę nie znudziło zorganizujmy im społecznie warsztaty...Żeby mieli spontaniczność w związku...Nie... No nie... NO KURWA NO NIE!!!!!! Boże! Ty to widzisz i nie grzmisz!!!!
Kurwa mać! Żeby się przypadkiem biednym pedałkom ruchanie w męską dupę nie znudziło zorganizujmy im społecznie warsztaty...Żeby mieli spontaniczność w związku...Nie... No nie... NO KURWA NO NIE!!!!!! Boże! Ty to widzisz i nie grzmisz!!!!
HGW kurwa mać, ale na szpital dla małych dzieci to nie starczyło pieniędzy. W jakim my kraju żyjemy
Ja bym im zaproponował grupowe inhalacje specjalnym środkiem leczniczym dla gejów.
Tylko się nie zesrajcie przypadkiem od tej napinki z podatkami. Część z was nie spędziła prawdopodobnie ani jednej godziny w robocie (legalnej) ani nie płaciliście podatków miastu, więc czemu nagle się okazuje, że to wasze podatki? Najpierw znajdźcie pracę, a potem się wykłócajcie o kasę... Żal i smutek z waszego powodu.
buoba napisał/a:
Zamysł mają całkiem dobry - zgromadzić jak największą liczbę pedałów w jednym miejscu. Brakuje tylko punktu kuliminacyjnego - zamknięcia sali konferencyjnej i wpuszczeniu cyklonu B
Cyklon gut, pedzie be
Ja płacę z podatków na kościół, żebyście mieli gdzie brać swoje hetero śluby, więc ten jeden warsztat przy refundowaniu fantazji hetero jest wydatkiem minimalnym. I żeby się zaraz nie odezwała cała rzesza pseudo 'niewierzących', bo jak przyjdzie co do czego to i tak idziecie się hajtać do księżulka, bo tradycja, rodzina, bo biała sukienka i bla bla bla blaaaa do porzygu.
Porównujecie pedalstwo z pedofilią i wszelkim złem? Ok, to ja poproszę 5 konkretnych przykładów: gwałtu dokonanego przez homoseksualistę na wychowywanym przez siebie dziecku, dziecka zabitego przez homoseksualnych rodziców, rodziców zabitych przez homoseksualne dziecko, homoseksualisty wyrzucającego dziecko na śmieci, homoseksualisty zabijającego innego człowieka na tle rasowym/wyznaniowym/orientacji seksualnej.
I jak już nie znajdziecie takich informacji, to się zastanówcie, kto produkuje najwięcej gówna na świecie i na kogo powinniście "przerzucić" agresję.
Poza tym pragnę zdementować pogląd, który zakłada, że więcej gejów = więcej cipek dla was. Ponadprogramowe cipki zbierają lesbijki. Sorry, ale przegrywacie z 10% kobiet.
Porównujecie pedalstwo z pedofilią i wszelkim złem? Ok, to ja poproszę 5 konkretnych przykładów: gwałtu dokonanego przez homoseksualistę na wychowywanym przez siebie dziecku, dziecka zabitego przez homoseksualnych rodziców, rodziców zabitych przez homoseksualne dziecko, homoseksualisty wyrzucającego dziecko na śmieci, homoseksualisty zabijającego innego człowieka na tle rasowym/wyznaniowym/orientacji seksualnej.
I jak już nie znajdziecie takich informacji, to się zastanówcie, kto produkuje najwięcej gówna na świecie i na kogo powinniście "przerzucić" agresję.
Poza tym pragnę zdementować pogląd, który zakłada, że więcej gejów = więcej cipek dla was. Ponadprogramowe cipki zbierają lesbijki. Sorry, ale przegrywacie z 10% kobiet.
Uwielbiam te wywody kolesi co na słowo pedał jeżą się, opluwają i wypisują w necie czego by oni nie zrobili. Jesteście smieszni i pedały mają więcej dumy, męskości od was.
Kurwa hetero z takimi sprawami chodzą za własne pieniądze do specjalistów!
Carol napisał/a:
Kurwa hetero z takimi sprawami chodzą za własne pieniądze do specjalistów!
a jak nie pójdą i się nawzajem pozabijają to dzieciaki wywalone do domu dziecka utrzymuję ja z podatków <3
wiecie, za moich czasow jak mialo sie w zwiazku problem to nie trzeba bylo latac na warsztaty z banda emocjonalnie uposledzonych jebanych w dupe baranow, tylko sie rozmawialo. Swiat sie konczy,a europa nie ma przyszlosci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów