Pod koniec października odbędą się "bezpłatne" warsztaty „Bliskość i seksualność” dla osób homoseksualnych i transseksualnych. "Bezpłatne", bo finansowane ze środków m.st. Warszawy - czyli z pieniędzy podatnika.
Za co zapłacił podatnik? Jak informują organizatorzy warsztatów, będą one poświęcone: "budowaniem w związku atmosfery bliskości i otwartości, skutecznym docieraniem do własnych potrzeb w sferze intymno-seksualnej, jasnym wyrażaniem swoich potrzeb wobec partnera/partnerki bez wstydu i zażenowania, sposobami na przezwyciężanie rutyny i wprowadzania spontaniczności w związku, rolą fantazji seksualnych".
Ponadto "ważnym elementem warsztatów będzie przyjrzenie się, na ile zachowania kobiet i mężczyzn o homoseksualnej orientacji psychoseksualnej są analogiczne w sferze intymności i seksualności do zachowań osób heteroseksualnych, a na ile odznaczają się własną specyfiką. Warsztat łączy w sobie elementy krótkich wykładów, ćwiczeń ukazujących, jak przekładać wiedzę teoretyczną na umiejętności praktyczne oraz otwartych dyskusji w grupie i dzielenia się własnymi doświadczeniami."
Przypomnijmy, że Hanna Gronkiewicz-Waltz wydaje pieniądze na promowanie dewiacji, a tymczasem od 1 stycznia 2013 r. po raz kolejny zdrożeją opłaty za przejazd komunikacją miejską w stolicy (ceny biletów wzrosły już 16 sierpnia ub. roku) - bo rzekomo nie ma pieniędzy. Od 1 stycznia jednorazowy bilet zdrożeje z 3,60 zł do 4,40 zł, a za bilet miesięczny trzeba będzie zapłacić aż 100 zł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Dla staży pożarnej brakuje pieniędzy a tutaj się funduje warsztaty jakimś pedałom.
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Airflo napisał/a:
Od 1 stycznia jednorazowy bilet zdrożeje z 3,60 zł do 4,40 zł, a za bilet miesięczny trzeba będzie zapłacić aż 100 zł.
W poznaniu już dawno mamy miesięczny za 100. Widać wschód dogania zachód.
A co do tego mają bilety? To dwie różne kasy i trzeba być debilem z Niezależnej, żeby to ze sobą łączyć. To dwie różne kasy...
@up
No myślę że nie tylko z Warszawskich podatków.Ty lub ktoś z Twoich bliskich też się dołoży do pedałowania
No myślę że nie tylko z Warszawskich podatków.Ty lub ktoś z Twoich bliskich też się dołoży do pedałowania
Zamysł mają całkiem dobry - zgromadzić jak największą liczbę pedałów w jednym miejscu. Brakuje tylko punktu kuliminacyjnego - zamknięcia sali konferencyjnej i wpuszczeniu cyklonu B
To jest pojebane, choć z drugiej strony to pewno i tak ta kasa prędzej wróciłaby do urzędników niż do zwykłych mieszkańców.
Airflo napisał/a:
ważnym elementem warsztatów będzie przyjrzenie się, na ile zachowania kobiet i mężczyzn o homoseksualnej orientacji psychoseksualnej są analogiczne w sferze intymności i seksualności do zachowań osób heteroseksualnych, a na ile odznaczają się własną specyfiką.
Nosz kurwa, nie wierzę Ale jeśli założyć, że zbierają ich dane po to, aby zrobić spis, i skoro cena naboju 9mm to niecała złotówka, a tyle właśnie mają podrożeć bilety, to ma to nawet sens
100zł miesięczny? Ło kurwa.... jak ja chodziłem do szkoły płaciło się 30zł za miesięczny
Juz kurwa lepiej zaplacic i zeby na tych warsztach sie pierdolili, niz zeby to mialo sie po miescie krecic. Osobiscie chetnie bym doplacil aby ze zwyklych warsztatow dla gejow tj. pedalow - zrobic warsztaty koncentracyjne i kazdemu pierdolnac rozowy trojkacik na ramie.
Ad.1 - Pedalstwo jednak pod 1 wzgledem jest przydatne - wiecej cipek dla nas =)
Ps: Wiem ze nie jestem tolerancyjny, ale dla mnie to jest w chuj pojebane, chlop z chlopem? Nosz kurwa!
Ad.1 - Pedalstwo jednak pod 1 wzgledem jest przydatne - wiecej cipek dla nas =)
Ps: Wiem ze nie jestem tolerancyjny, ale dla mnie to jest w chuj pojebane, chlop z chlopem? Nosz kurwa!
Nosz Kurwa mać... Ale z drugiej strony jak skupią się w jednym miejscu to łatwiej będzie ich wyeliminować ;]
No to teraz kolejny krok: niech zrobią warsztaty dla pedofilów.
"budowanie w związku atmosfery bliskości i otwartości, skuteczne docieranie do własnych potrzeb w sferze intymno-seksualnej, jasne wyrażanie swoich potrzeb wobec partnera/partnerki bez wstydu i zażenowania, sposoby na przezwyciężanie rutyny i wprowadzania spontaniczności w gwałcie, rola fantazji seksualnych"
Kurwa mać! Ręce opadają...
No, teraz pedałki ruchajcie mnie w wirtualne dupsko: brońcie gówna pod napletem.
"budowanie w związku atmosfery bliskości i otwartości, skuteczne docieranie do własnych potrzeb w sferze intymno-seksualnej, jasne wyrażanie swoich potrzeb wobec partnera/partnerki bez wstydu i zażenowania, sposoby na przezwyciężanie rutyny i wprowadzania spontaniczności w gwałcie, rola fantazji seksualnych"
Kurwa mać! Ręce opadają...
No, teraz pedałki ruchajcie mnie w wirtualne dupsko: brońcie gówna pod napletem.
Głosujecie na socjalistów to macie.
Nosz kurwa się z dewiacji seksualnej powoli normę robi :/ Czy mi państwo płaci za kursy jak mam zadowalać kobietę ? Takie zgromadzenie uraża moje uczucia kato-fanatyczne i jak mówi pismo strząsnę popiół na świadectwo, a potem najebie takiemu pedałowi. Przez brak wojska się nam młodzież pedali :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów