Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na jakiej stronie to znalazłeś? wielkiepały.pl?
Tej nie znałem , pewnie jesteś tam adminem ,, a nie czekaj jesteś moderatorem i modelem na mikropały.pl ....
Tej nie znałem , pewnie jesteś tam adminem ,, a nie czekaj jesteś moderatorem i modelem na mikropały.pl ....
ale mu dojebales uhuhuh hehe
ale mu dojebales uhuhuh hehe
ci z Katowic tak mają... to znaczy też czarne pały...
ale od wungla
ci z Katowic tak mają... to znaczy też czarne pały...
ale od wungla
Lepiej od "wungla" niż jak ty od gówna ...
murzyni mają długie fajki w spoczynku, ale gdy , naprzykład, ruchają małpy, niewiele im przybywa w rozmiarze,
natomiast, biały człowiek zazwyczaj ma małego, który jednak potrafi kilkukrotnie się powiększyć
Czemu to wisi 3 godziny i nikt tego jeszcze nie wyjebał?
One malują pędla a ten koleś pędzlem maluje.
taka uwaga, dla młodych stulejarzy, ponieważ możecie mieć kompleksy z niewiedzy,
murzyni mają długie fajki w spoczynku, ale gdy , naprzykład, ruchają małpy, niewiele im przybywa w rozmiarze,
natomiast, biały człowiek zazwyczaj ma małego, który jednak potrafi kilkukrotnie się powiększyć
Zaufamy twoim doświadczeniom że tak jest.
taka uwaga, dla młodych stulejarzy, ponieważ możecie mieć kompleksy z niewiedzy,
Starasz się dowartościować tym?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów