18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
ASAKKU 2012-12-31, 4:12
@b0kjk0
A chuj dowiedz się... Ponad 3 min pracy silnika przy pojeździe "w stanie spoczynku" = mandacik

Zgłoś
m................i 2012-12-31, 5:28
lobuz226 napisał/a:

Modlitwa przed pracą. Polak katolik.
Mnie też szef często zastał na modlitwie.

Kolo, rozwaliłeś mnie tym
Zgłoś
Kaprys 2012-12-31, 7:37
@xasakkux jak to się ma do stania w korku?
Zgłoś
~Velture 2012-12-31, 8:20
Kaprys napisał/a:

@xasakkux jak to się ma do stania w korku?

Stanie w korku to nie postój w rozumieniu przepisów kodeksu ruchu drogowego.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
jon81 2012-12-31, 8:51
Kuzwa on brzuchalem moze kierowac....

Maaaaaaaster
Zgłoś
sauerps 2012-12-31, 9:37
Grzyb18 napisał/a:

Japierdole co za polactwo cholerne. Chłop cały dzień zapierdala na podnośniku i jak robił pauze (raczej) to uciął sobie komara i już pożywka dla baranów. Szkoda słów...

A niech sobie chłop śpi.. kto mu broni?? Ale niech zgasi ten pierdolony silnik bo jak mu auto pojedzie i zrobi komuś krzywde to wtedy bedziesz się jarał że masz zajebisty materiał na harda... co za polactwo cholerne.

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
P................a 2012-12-31, 10:58 2
ander000, co Ty kurwa menadżer kierownik, czy konfident ekolog. Wypisujesz te brednie mając 23 lata. Twoja morda widzi coś więcej prócz monitora ?
Zgłoś
T................h 2012-12-31, 11:21
Zaden chuj obrońca interesu biednych polskich chlebodawców nie pomyslał że gość może być pierdolonym cukrzykiem i nawet nie wie że zasnął? Miałem kiedyś sytuacje że przy odprawie paszportowej na wejściu na Ukraine trafiłem na pogranicznika cukrzyka który na pare minut zasnął z moim paszportem w ręce. Takie rzeczy sie zdarzają
Zgłoś
b0kjk0 2012-12-31, 11:56 1
@XasakkuX
Jak już pisałem porównywanie podnośnika do osobówki mija się z celem. Widziałeś kiedyś podnośnik pracujący inaczej niż w postoju i inaczej niż z włączonym silnikiem? Wiem, wiem, ten podnośnik nie pracuje w chwili kręcenia, ale może będzie pracował za 5 minut? Jak już pisałem, silnik podtrzymuje całą hydraulikę, nie ma innego zasilania w takim pojeździe. Czasem i godzinę opłaca się silnika nie wyłączać, a podnośnik/dźwig z racji tego że jest to pojazd specjalny podlega innym przepisom. Biorąc Twój tok rozumowania każda piaskarka nie powinna być dopuszczona do ruchu bo z przodu ma pług a z tyłu sypie się piasek. Widziałeś by jakaś piaskarka dostała mandat za to że piaskiem sypie?
Zgłoś
atha 2012-12-31, 13:25 1
Być może koleś ma za chwilę rozkładać podnośnik więc włączył silnik żeby rozgrzać olej w hydraulice bo pompa jest tam napędzana z silnika do jazdy albo chciał napompować ciśnienie w pneumatyce. Może tez być tak że akumulatory ma słabe i jak mu się już udało go zapalić to nie chce go gasić. Poza tym praca operatora to właśnie w większości siedzenie, drzemki, gadanie przez telefon wiem bo sam jestem operatorem trochę innego sprzętu ale wiem co to za robota.
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-12-31, 13:38 1
Dzwoniłem do tego gościa i dowiedziałem się, że ma własną działalność i prowadzi takowe usługi, a więc jest też sam sobie szefem. Po temacie, możecie już skończyć pierdolenie w komentarzach. Niech Wam żal dupy nie ściska za starego żółtego Stara.
Zgłoś
oroboros 2012-12-31, 14:41 1
Velture napisał/a:

Płacą mu za 8h roboty a nie za 4h roboty i 4h 'drzemki'.

TY w ogole wiesz o czym ty pierdolisz?
Kierowcy maja 15 godzinny tryb pracy, wktórym mają robić 2 przerwy po 45 minut.

Własciwie wszystko zalezy jak to jest porejestrowane.

Co do wyłaczania silnika chyba kazdy kto miał styczność z takimi 30 letnimi złomami jak STAR czy Jelcz wie, ze jak silnik zgasi to go nie zapali bo pewnie akumulatory tylko dla estetyki. A silnik sie odpala raz dziennie od kabli.

A może koles bije powietrze do hamulców? W takim starym złomie jak sa duze nieszczelnosci to moze trwac nawet 10-15 minut.
A może grzeje olej do podnodsnika? To tez trwa dobre 15 minut.

I tak nie można jednoczesnie bic powietrza i grzać oleju, bo pompa jest podpieta pod skrzynie biegów, ktora też potrzebuje nabitego powietrza, żeby wrzucic jakis bieg np. pompe.

Czyli, zeby takim złomem zacząć prace to trzeba z 20-30 minut. To nie japońska ultra nowoczesna technologia.
Zgłoś
uFo125 2012-12-31, 15:21 1
A pajac z kamera nic nie robi
Zgłoś
JanJankowski 2024-04-11, 7:03
Niech śpi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów