Japierdole co za polactwo cholerne. Chłop cały dzień zapierdala na podnośniku i jak robił pauze (raczej) to uciął sobie komara i już pożywka dla baranów. Szkoda słów...
Grzybie,
Czy Ty na prawdę uważasz, że odpowiedzialnym jest robienie sobie "pauzy" czy też odpoczynku z włączonym silnikiem? Też ciężko pracuje, ale jak się opierdalam, to nie śpię na frezarce. Jeśli gość pracował by w mojej firmie, na pewno więcej by tego nie zrobił. Marnowanie paliwa, zanieczyszczanie środowiska i nieodpowiedzialne zachowanie za kierownicą.
Więc nie pierdol mi tu o "cholernym polactwie" bo tym postem właśnie poszerzasz ów grono..
Japierdole co za polactwo cholerne. Chłop cały dzień zapierdala na podnośniku i jak robił pauze (raczej) to uciął sobie komara i już pożywka dla baranów. Szkoda słów...
Po 1wsze mandat za włączony silnik podczas postoju. Po 2gie wyjebać takiego nieroba z pracy powinno się. Chuj mnie jebie czy się zmęczył czy nie. Płacą mu za 8h roboty a nie za 4h roboty i 4h 'drzemki'. Nie pasuje mu robota 8h to niech wypierdala i komuś młodszemu bez sagana odda swoje miejsce pracy spasiony skurwiel.
Po 1wsze mandat za włączony silnik podczas postoju. Po 2gie wyjebać takiego nieroba z pracy powinno się. Chuj mnie jebie czy się zmęczył czy nie. Płacą mu za 8h roboty a nie za 4h roboty i 4h 'drzemki'. Nie pasuje mu robota 8h to niech wypierdala i komuś młodszemu bez sagana odda swoje miejsce pracy spasiony skurwiel.
Nie wiem czy jesteś na tyle uświadomiony że kierowce zawodowego obowiązuje tachograf i czas pracy, więc przerwy musi robić inazcej jest zajebiście wysoka kara.
Pozdrawiam
Nie wiem czy jesteś na tyle uświadomiony że kierowce zawodowego obowiązuje tachograf i czas pracy, więc przerwy musi robić inazcej jest zajebiście wysoka kara.
Jesli podnosnik zarejestrowany jest jako "pojazd specjalny" to nie obowiazuja przepisy AETR o czasie pracy kierowcy. Generalnie nie trzeba miec nawet tachografu.
Pzdr
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów