18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Grzyb18 2012-12-30, 14:48 43
Japierdole co za polactwo cholerne. Chłop cały dzień zapierdala na podnośniku i jak robił pauze (raczej) to uciął sobie komara i już pożywka dla baranów. Szkoda słów...
Zgłoś
matylducha 2012-12-30, 14:53 2
a może sie spalinami udusił
Zgłoś
M................i 2012-12-30, 15:07 1
matylda ucha
ma tyl ducha
ma tylda ucha

?T_%?!@)( JIKML!@ CO?!?!?
Zgłoś
ander000 2012-12-30, 15:26 9
Grzyb18 napisał/a:

Japierdole co za polactwo cholerne. Chłop cały dzień zapierdala na podnośniku i jak robił pauze (raczej) to uciął sobie komara i już pożywka dla baranów. Szkoda słów...

Grzybie,
Czy Ty na prawdę uważasz, że odpowiedzialnym jest robienie sobie "pauzy" czy też odpoczynku z włączonym silnikiem? Też ciężko pracuje, ale jak się opierdalam, to nie śpię na frezarce. Jeśli gość pracował by w mojej firmie, na pewno więcej by tego nie zrobił. Marnowanie paliwa, zanieczyszczanie środowiska i nieodpowiedzialne zachowanie za kierownicą.

Więc nie pierdol mi tu o "cholernym polactwie" bo tym postem właśnie poszerzasz ów grono..
Zgłoś
~Velture 2012-12-30, 15:51 4
Cytat:

Po 1wsze mandat za włączony silnik podczas postoju. Po 2gie wyjebać takiego nieroba z pracy powinno się. Chuj mnie jebie czy się zmęczył czy nie. Płacą mu za 8h roboty a nie za 4h roboty i 4h 'drzemki'. Nie pasuje mu robota 8h to niech wypierdala i komuś młodszemu bez sagana odda swoje miejsce pracy spasiony skurwiel.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
mrmleee 2012-12-30, 15:58
jutro dzwonie i zamawiam podnosnik..
Zgłoś
lobuz226 2012-12-30, 16:01 4
Modlitwa przed pracą. Polak katolik.
Mnie też szef często zastał na modlitwie.
Zgłoś
artiee 2012-12-30, 16:02
Moim zdaniem koleś zszedł, zobaczcie jak ma ręce złożone. Jak w trumnie.
Zgłoś
Grzyb18 2012-12-30, 16:07 6
Velture napisał/a:

Po 1wsze mandat za włączony silnik podczas postoju. Po 2gie wyjebać takiego nieroba z pracy powinno się. Chuj mnie jebie czy się zmęczył czy nie. Płacą mu za 8h roboty a nie za 4h roboty i 4h 'drzemki'. Nie pasuje mu robota 8h to niech wypierdala i komuś młodszemu bez sagana odda swoje miejsce pracy spasiony skurwiel.

Nie wiem czy jesteś na tyle uświadomiony że kierowce zawodowego obowiązuje tachograf i czas pracy, więc przerwy musi robić inazcej jest zajebiście wysoka kara.
Zgłoś
koyak 2012-12-30, 16:30
haha znam typa mieszka u mnie na ulicy filmik stary chyba bo schudł troche teraz
Pozdrawiam
Zgłoś
ander000 2012-12-30, 17:19
tego lata kręcony, Czystkę w starym telefonie robiłem i pomyślałem, że wrzucę
Zgłoś
ASAKKU 2012-12-30, 21:25
Medytuje jebany

Zgłoś
b0kjk0 2012-12-31, 2:17 6
Po pierwsze, operator jest tam sam, więc czemu wniosek że jest w pracy? Sam siebie nie podniesie, a nawet gdyby mógł przepisy temu zabraniają. Jako operator musi być na ziemi by w razie czego sprowadzić kosz. Po drugie, porównywanie podnośnika/dźwigu ze zwykłym samochodem nie ma sensu. Tam silnik musi zasilić też całą hydraulikę. U mnie dźwigi czasem stoją 2h bezczynnie i operatorzy silników nie wyłączają. Widzę że nie ma tu osoby znającej się na tym, ja też się nie znam, bohater filmiku raczej zna się na tym skoro to jego praca. Po trzecie, na filmiku nie widać ani jak długo gość już śpi, ani co stanie się zaraz. Operatorom zazwyczaj nie płacą za 8h roboty, bo to nie praca etatowa. Każde pojedyncze zlecenie to osobny raport. Między zleceniami musi być jakiś margines czasu, w razie gdyby robota się przeciągła albo był problem z dojazdem. Jeśli wszystko pójdzie sprawnie, operatorzy zazwyczaj robią sobie drzemkę w wolnym czasie. Ale ciekawe co Wy robilibyście na ich miejscu?
Zgłoś
helldriver 2012-12-31, 3:24 1
Grzyb18 napisał/a:

Nie wiem czy jesteś na tyle uświadomiony że kierowce zawodowego obowiązuje tachograf i czas pracy, więc przerwy musi robić inazcej jest zajebiście wysoka kara.

Jesli podnosnik zarejestrowany jest jako "pojazd specjalny" to nie obowiazuja przepisy AETR o czasie pracy kierowcy. Generalnie nie trzeba miec nawet tachografu.

Pzdr
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów