📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak się ta pojebana nazywa? Pytam, bo daleki jestem od tego środowiska. Idąc jej tokiem myślenia, sprowadźmy do Polski całą Afrykę. Ich zostanie w chuj i będą się rozmnażać, a nas już nie będzie. Namiary na nią proszę. Głupia pizda
P.S.
Ok, już wiem. Anna Pamuła, związana oczywiście z GównianymWydawnictwem. czarne.com.pl/katalog/autorzy/anna-pamula
P.S.
Ok, już wiem. Anna Pamuła, związana oczywiście z GównianymWydawnictwem. czarne.com.pl/katalog/autorzy/anna-pamula
żydojudopolin debatuje co by tu jeszcze w Polsce spierdolić.
ale pokrętna matematyka. Ciekawe jakby wśród ofiar zamachowca była jej córka, na ile by wyceniła jej życie. Lewacka rura
Jej życie na pewno nie jest warte więcej, niż życie brudasa z afryki.
krzyks napisał/a:
Jak się ta pojebana nazywa? Pytam, bo daleki jestem od tego środowiska. Idąc jej tokiem myślenia, sprowadźmy do Polski całą Afrykę. Ich zostanie w chuj i będą się rozmnażać, a nas już nie będzie. Namiary na nią proszę. Głupia pizda
Anna Pamuła. Ale poglądy typowe dla GW. "Jebać polaków dawać ymygrantów".. Aaaa chuj, szkoda szczempić ryja.
Anna Pamuła (ur. 1984) – reporterka związana z „Gazetą Wyborczą”. Studiowała stosunki etniczne i migracje międzynarodowe na Uniwersytecie Jagiellońskim, a także afrykanistykę w Paryżu.
Pojebana nieludzka logika. To ja mam dla niej zadanie - niech osobiście przestudiuje życie 90 osób i wytypuje je do zabicia jako ofiary w intencji ratowania 6999 ludzi. To raz.
A dwa - w takiej liczbie muslimów maksymalnie jednego to mogą mieć wegetarianina, bo terrorystów to zdecydowanie więcej.
A dwa - w takiej liczbie muslimów maksymalnie jednego to mogą mieć wegetarianina, bo terrorystów to zdecydowanie więcej.
Lewactwo płacze nad losem imigrantów, bo żydzi tak każą, a prawactwo płacze nad losem komórki jajowej bo kler tak chcę... Kiedy w końcu ten gatunek zacznie myśleć samodzielnie?
Ej powiem wam szczerze i z ręką na sercu. Myślałem, że do tej pory słyszałem najbardziej zidiociałe argumenty lewactwa we wszelkich sprawach ale po tym filmiku dosłownie mi szczęka opadła i aż nie wiem od czego zacząć aby ją pocisnąć...
Żałuję po prostu, że za czasów młodości jej matki aborcja nie była refundowana...
Żałuję po prostu, że za czasów młodości jej matki aborcja nie była refundowana...
Ja pierdole, jaki chujowy dźwięk. Głośnik na full dałem, a i tak ledwo co słyszałem co ona tam pierdoli.
Velture napisał/a:
Za komuny aborcja nie była problemem.
A co do tematu - to jestem za, jeżeli za każdym razem zabijani byliby tylko zwolennicy przyjmowania nachodźców.
Ooo szkoda bo pierdoli nadzwyczaj
dracolix123 napisał/a:
Anna Pamuła (ur. 1984) – reporterka związana z „Gazetą Wyborczą”. Studiowała stosunki etniczne i migracje międzynarodowe na Uniwersytecie Jagiellońskim, a także afrykanistykę w Paryżu.
W skrócie: 'studiowała' murzyńskie pały
Jestem za! Pod warunkiem że ta idiotka będzie wśród tych 10 Polaków, niech się pierwsza poświęci dla przykładu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów