📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
loksucba napisał/a:
Początkowy płód do kilkunastu tygodni nie jest człowiekiem i nie jest w pełni rozwinięty, więc nie ma nic złego w jego usunieciu a ty jesteś zwyrolem jebanym że zmuszasz rodziny i kobiety do rodzenia np downow
W jaki sposób zmusiłem kogoś do czegokolwiek? Opowiadaj, małolat
A kiedy jest transformacja z płodu w człowieka? XD Błagam, odpowiedz, to musi być śmieszne, lewacka spierdolino. Idź ojebać pałkę jednemu z trzech ojców, nowocześnie )
jak te dzieciaki muszą cierpieć...
Nie wiadomo, czy cierpi. W każdym razie bakłażana można legalnie zjeść, a....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów