Trzeba być chorym zwyrodniałym pojebem bez ludzkich uczuć żeby trzymać go przy życiu.
Nie tak dawno, w Turcji, odkrytro kości ponad 40-sto letniego Neandertalczyka. Niby nic niezwykłego, ale po ich zbadaniu okazało się, że był to człowiek od urodzenia głuchy, ślepy i nie mógł chodzić. Mimo tego plemię Neandertalczyków żywiło i utrzymywało go przez ponad 40 lat. Działo się to ok. 40,000 lat przed Chrystusem .
Więcej człowieczeństwa było w tych prehistorycznych Neandertalczykach niż w Tobie, Marianie.
a masz jakieś źródło o tych Neandertalczykach czy sam to wymyśliłeś??
aaa to według ciebie nikt ma nie robić dzieci, trzeba wyciągnąć za wczasu
xD
debil nigdy nie przyzna racji mądremu, tak to już jest
Wróć do czytania mongole zamiast klepać się po ramieniu żeś najgłupszy we wsi
Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście spierdoleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i pierdolić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.
Myślę, że w całej dyskusji o eutanazji czy aborcji nie chodzi o tak skrajne przypadki, a to, żeby Ci kiedyś córka 15- letnia nie powiedziała, że właśnie zrobiła i usunęła dziecko a teraz idzie zajebać sobie eutanazję bo tak. Zawsze powinno patrzeć się na dwie strony medalu. Akurat ja jestem przeciwnikiem aborcji i eutanazji, bez względu na przypadek. Każdy człowiek ma prawo żyć, a rodzina nie musi się opiekować takim człowiekiem, istnieje multum możliwości żeby rodzina mogła żyć swoim życiem, a człowiek chory może zostać umieszczony w hospicjum, szpitalu, różnych organizacjach. Nie jest tak, jak mówisz. Przynajmniej w Polsce, bo chyba nie rozmawiamy o prawie w gównokrajach jak indie, somalia czy inne niemcy.
Myślę, że w całej dyskusji o eutanazji czy aborcji nie chodzi o tak skrajne przypadki, a to, żeby Ci kiedyś córka 15- letnia nie powiedziała, że właśnie zrobiła i usunęła dziecko a teraz idzie zajebać sobie eutanazję bo tak. Zawsze powinno patrzeć się na dwie strony medalu. Akurat ja jestem przeciwnikiem aborcji i eutanazji, bez względu na przypadek. Każdy człowiek ma prawo żyć, a rodzina nie musi się opiekować takim człowiekiem, istnieje multum możliwości żeby rodzina mogła żyć swoim życiem, a człowiek chory może zostać umieszczony w hospicjum, szpitalu, różnych organizacjach. Nie jest tak, jak mówisz. Przynajmniej w Polsce, bo chyba nie rozmawiamy o prawie w gównokrajach jak indie, somalia czy inne niemcy.
Początkowy płód do kilkunastu tygodni nie jest człowiekiem i nie jest w pełni rozwinięty, więc nie ma nic złego w jego usunieciu a ty jesteś zwyrolem jebanym że zmuszasz rodziny i kobiety do rodzenia np downow
Polecam dokument "The Real Neanderthal" CBC, 2021.
Mowa o tym konkretnym przypadku w ok 20 min 30 sek.
gem.cbc.ca/the-nature-of-things/s60e11
(wymagane darmowe konto)
Nie mam zwyczaju zmyślać i nie pojmuję, jak kogoś możesz o to oskarżać.
Wróć do czytania mongole zamiast klepać się po ramieniu żeś najgłupszy we wsi
XD
typie przypomne co napisałeś "Jak jakaś dynia na halołin. Tu już chyba skończył się humanitaryzm i zostało tylko chore ego rodziców, którzy skazują takiego człowieka na "dar życia""
ty debilu
Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście spierdoleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i pierdolić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.
Kim Ty jesteś gnido, żeby decydować o tym komu wolno żyć, a komu nie? Obyś sam zachorował.
XD
typie przypomne co napisałeś "Jak jakaś dynia na halołin. Tu już chyba skończył się humanitaryzm i zostało tylko chore ego rodziców, którzy skazują takiego człowieka na "dar życia""
ty debilu
Widzę, że trzeba ci to narysować bo za tępy jesteś.
Jak nauczysz się używać kutasa zgodnie z przeznaczeniem to może zrobisz jakieś innej niedojebanej jak ty takiego brokuła i zobaczysz jak twoje humanitarne pierdolenie zniknie w jednej chwili
Nara pojebańcu
Widzę, że trzeba ci to narysować bo za tępy jesteś.
Jak nauczysz się używać kutasa zgodnie z przeznaczeniem to może zrobisz jakieś innej niedojebanej jak ty takiego brokuła i zobaczysz jak twoje humanitarne pierdolenie zniknie w jednej chwili
Nara pojebańcu
skończyłeś chociaż gimnazjum? xD ty sam nie wiesz co napisałeś.
Bardzo logiczne a spierdolony jestes sam. Pluje na ciebie szczurze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów