18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Spychacz 2024-07-19, 15:08
Mar1an napisał/a:

Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście spierdoleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i pierdolić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.

dokładnie tak!
Zgłoś
Losblo232 2024-07-19, 15:22
Starej chyba miednica pekl
Zgłoś
kupus 2024-07-19, 15:39

jak końcowy boss w gierce
Zgłoś
zarazki1 2024-07-19, 16:00
To rubber johnny !
youtube.com/watch?v=eRvfxWRi6qQ
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-07-19, 16:01
mar173 napisał/a:

kolejny zjeb co pochwala znęcania się na bezbronnym
powtórzę się, jeżeli nie eutanazja to robisz wszystko by nie cierpiał, chyba że chcesz zabić humanitarnie bez znęcania to pójdziesz do więzienia

Ojciec mógł wytrzeć fiuta o firankę, ale jednak mamy ciebie. Przeczytaj powoli jeszcze raz co napisałem bo widać, że myślenie to dla ciebie obcy sport
Zgłoś
mar173 2024-07-19, 16:17
Bul_od_bytu napisał/a:

Ojciec mógł wytrzeć fiuta o firankę, ale jednak mamy ciebie. Przeczytaj powoli jeszcze raz co napisałem bo widać, że myślenie to dla ciebie obcy sport

aaa to według ciebie nikt ma nie robić dzieci, trzeba wyciągnąć za wczasu
xD

debil nigdy nie przyzna racji mądremu, tak to już jest
Zgłoś
3mortis 2024-07-19, 16:25
Mar1an napisał/a:

Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście spierdoleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i pierdolić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.

a ile jeszcze taka rodzina by mogla miec dzieci, niestety taki ciezar czasowy, finansowy i nerwowy zwykle zmienia zycie w pieklo, ani to zysk dla spoleczenstwa ani dla tej rodziny... takie zycie moglo sie skonczyc zanim zyskalo swiadomosc swojego istnienia, no ale panstwo i religia na takich rodzinach najwiecej zyskuja, rodzina wiecznie na socjalach, potrzebujaca pomocy, glosujaca za panstwem opiekunczym, glosujaca za wszelkimi formami wsparcia, zapewne szukajaca pomocy w bogu i organizacjach wokoło koscielnych itp dziwnym trafem za tego typu rozwiazaniami sa ci ktorzy na tym zarabiaja
Zgłoś
slupczanin 2024-07-19, 16:28 1
Ale musi boleć glowa od takiej zajebistej głowy.

Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO pierdolnięty.
Zgłoś
myku89 2024-07-19, 17:37
Aż mnie cofnęło
Zgłoś
Cymesowy 2024-07-19, 17:53 4
Każdego który jest przeciw aborcji takich dzieci powinno się przymusowo włączać w programy opieki nad takimi warzywkami i oczywiście opłaty obowiązkowo też, bardzo szybko by wyleczono religijne spierdoliny które są jebnięte tak samo jak lewaczki tylko w drugą stronę
Zgłoś
Xevik20 2024-07-19, 18:15 2
Regun napisał/a:

To jest właśnie człowieczeństwo, opieka nad chorymi , słabszymi i starszymi. A nie aborcja i eutanazja.

Skończ pierdolić głupoty, to żadne człowieczeństwo, a jego brak. Przy okazji brak empatii i współczucia. Takie jednostki myślą tylko o sobie, bo nie mają jaj między nogami, żeby odebrać komuś choremu życie. Prawda jest taka, że w wielu przypadkach trzeba kogoś zlikwidować, żeby zabrać od niego cierpienie i przerzucić je na siebie.
Takie jest moje zdanie i jestem typem człowieka, który by miał sumienie zniszczone do samej śmierci, a i tak bym zabił kogoś ciężko chorego.
Zgłoś
Leszek1337 2024-07-19, 18:22
Wygląda jak nażarty kleszcz
Zgłoś
elim 2024-07-19, 18:45
Być może kiedyś w odległej przyszłości ktoś wykopie jego szczątki, a zwolennicy hipotezy o starożytnych astronautach stwierdzą że to dowód na to że w XXI w. na Ziemi przebywali kosmici.
Zgłoś
sokol358 2024-07-19, 19:45
Totem wlasnego egoizmy
Zgłoś
rutrar 2024-07-19, 20:23
Mar1an napisał/a:

Nie tak dawno, w Turcji, odkrytro kości ponad 40-sto letniego Neandertalczyka. Niby nic niezwykłego, ale po ich zbadaniu okazało się, że był to człowiek od urodzenia głuchy, ślepy i nie mógł chodzić. Mimo tego plemię Neandertalczyków żywiło i utrzymywało go przez ponad 40 lat. Działo się to ok. 40,000 lat przed Chrystusem .

Więcej człowieczeństwa było w tych prehistorycznych Neandertalczykach niż w Tobie, Marianie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów