Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście spierdoleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i pierdolić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.
dokładnie tak!
kolejny zjeb co pochwala znęcania się na bezbronnym
powtórzę się, jeżeli nie eutanazja to robisz wszystko by nie cierpiał, chyba że chcesz zabić humanitarnie bez znęcania to pójdziesz do więzienia
Ojciec mógł wytrzeć fiuta o firankę, ale jednak mamy ciebie. Przeczytaj powoli jeszcze raz co napisałem bo widać, że myślenie to dla ciebie obcy sport
Ojciec mógł wytrzeć fiuta o firankę, ale jednak mamy ciebie. Przeczytaj powoli jeszcze raz co napisałem bo widać, że myślenie to dla ciebie obcy sport
aaa to według ciebie nikt ma nie robić dzieci, trzeba wyciągnąć za wczasu
xD
debil nigdy nie przyzna racji mądremu, tak to już jest
Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście spierdoleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i pierdolić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.
a ile jeszcze taka rodzina by mogla miec dzieci, niestety taki ciezar czasowy, finansowy i nerwowy zwykle zmienia zycie w pieklo, ani to zysk dla spoleczenstwa ani dla tej rodziny... takie zycie moglo sie skonczyc zanim zyskalo swiadomosc swojego istnienia, no ale panstwo i religia na takich rodzinach najwiecej zyskuja, rodzina wiecznie na socjalach, potrzebujaca pomocy, glosujaca za panstwem opiekunczym, glosujaca za wszelkimi formami wsparcia, zapewne szukajaca pomocy w bogu i organizacjach wokoło koscielnych itp dziwnym trafem za tego typu rozwiazaniami sa ci ktorzy na tym zarabiaja
Skończ pierdolić głupoty, to żadne człowieczeństwo, a jego brak. Przy okazji brak empatii i współczucia. Takie jednostki myślą tylko o sobie, bo nie mają jaj między nogami, żeby odebrać komuś choremu życie. Prawda jest taka, że w wielu przypadkach trzeba kogoś zlikwidować, żeby zabrać od niego cierpienie i przerzucić je na siebie.
Takie jest moje zdanie i jestem typem człowieka, który by miał sumienie zniszczone do samej śmierci, a i tak bym zabił kogoś ciężko chorego.
Nie tak dawno, w Turcji, odkrytro kości ponad 40-sto letniego Neandertalczyka. Niby nic niezwykłego, ale po ich zbadaniu okazało się, że był to człowiek od urodzenia głuchy, ślepy i nie mógł chodzić. Mimo tego plemię Neandertalczyków żywiło i utrzymywało go przez ponad 40 lat. Działo się to ok. 40,000 lat przed Chrystusem .
Więcej człowieczeństwa było w tych prehistorycznych Neandertalczykach niż w Tobie, Marianie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów