18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Mar1an 2024-07-19, 12:25 8
apo5 napisał/a:

Cóż mogę powiedzieć - niczego cię kurwa życie jeszcze nie nauczyło - JESZCZE. Pamiętaj, że karma to suka i wspomnisz moje słowa kiedy będziesz dźwigał tak swoje niepełnosprawne dziecko. Swoje lub cudze bo swoje pewnie będziesz ubijał w macicy jak tylko usłyszysz od lekarza, że coś może być nie tak - ale życie się o ciebie upomni i nie uciekniesz przed doświadczeniem jakie musisz przezyc aby "iść dalej". Ateizm cię nie uratuje

To teraz wytłumacz mi jak ta twoja "karma" ma zadziałać w przypadku mojej wypowiedzi, bo coś ci się chyba popierdoliło. Niczego nie "muszę" przeżyć. Mam trochę wpływu na to jak kształtuję swoje życie, a to czy spotka mnie jedna lub więcej sytuacji przedstawionych na tym portalu to już inna kwestia, ale na pewno nie jakiegoś "przeznaczenia". Rodzina i znajomi wiedzą co mają ze mną zrobić, gdyby coś mnie okaleczyło. A tobie również życzę, żebyś był przywiązany emocjonalnie do tak uszkodzonego człowieka i żebyś patrzył jak cierpi i pocieszał siebie i jego że "ból uszlachetnia" oraz patrzył i uczestniczył w codziennej, ciężkiej opiece nad taką osobą. Inaczej się chyba nie da wyleczyć oszołomów z takiego jak twoje podejścia.
Zgłoś
yellow87 2024-07-19, 12:30 1
Regun napisał/a:

To jest właśnie człowieczeństwo, opieka nad chorymi , słabszymi i starszymi. A nie aborcja i eutanazja.

Jebnij się w łeb psycholu, jesteś zwyrolem i tyle.
Zgłoś
Zulu-Gula 2024-07-19, 12:32 1
Love_is_Love napisał/a:

I gdzie był Wasz bóg katolaki, gdy zapomniał o tym dziecku?

Był na zwolnieniu, bo jebało go w krzyżu.
Zgłoś
Lubieketchup 2024-07-19, 12:34
Mar1an napisał/a:

Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście spierdoleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i pierdolić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.

Spytaj tego chorego człowieka czy chce umrzeć
Zgłoś
Mar1an 2024-07-19, 12:41 1
Lubieketchup napisał/a:

Spytaj tego chorego człowieka czy chce umrzeć

Ja bym chciał, on może też, ale nie wiem jakie prawo jest w jego kraju i jego chcenie może tu nie mieć znaczenia, bo kilku zdrowych i według nich moralnych mogło uznać, że to nieładnie dać mu odejść by już dłużej nie cierpiał i nie srał pod siebie. Gorzej z ludźmi którzy nie mogą się wypowiedzieć - np. ja mam zamiar kurwa poczekać aż moje dziecko zacznie mówić że chce jeść, zanim je pierwszy raz nakarmię, bo inaczej przecież skąd mam wiedzieć, że nie pasuje mu uczucie głodu.
Zgłoś
lokowski 2024-07-19, 12:43
Ale zajebiście wielki BÓB! Akurat jest czas na takowy i mi jebaniutki smaka narobił..

Nie próbuj wdawać się z idiotą w dyskusję bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Hatfu w ruskopisowskie trolle.
Zgłoś
Radian1 2024-07-19, 13:00
kedzior242 napisał/a:

Kurwa. Jeżeli nie drobią tego dla pieniędzy a z miłości to w sumie szacun ale z drugiej strony hodowanie takich dużych, cierpiących bakłażanów nie powinno być legalne.

Jprdl, nie ma takich pieniędzy, dla których byłoby warto...
Zgłoś
mar173 2024-07-19, 13:05
Bul_od_bytu napisał/a:

Jak jakaś dynia na halołin. Tu już chyba skończył się humanitaryzm i zostało tylko chore ego rodziców, którzy skazują takiego człowieka na "dar życia"

Niefortunnie się stało tak jak niefortunnie możesz być taki sam po śmierci.

Nie przygłupie, to nie ego rodziców a brak zgody społeczeńswa na eutanazje. Jeżeli żyje to trzeba się opiekować i nie dokładać cierpienia...
Zgłoś
Montana1 2024-07-19, 13:08
To już bociany mają więcej rozumu.

Podpis (max. 250 znaków):
Zgłoś
crookla 2024-07-19, 13:11 2
Regun napisał/a:

To jest właśnie człowieczeństwo, opieka nad chorymi , słabszymi i starszymi. A nie aborcja i eutanazja.

Nie, to jest znęcanie się nad bezbronnym
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-07-19, 13:12 4
mar173 napisał/a:

Niefortunnie się stało tak jak niefortunnie możesz być taki sam po śmierci.
Nie przygłupie, to nie ego rodziców a brak zgody społeczeńswa na eutanazje. Jeżeli żyje to trzeba się opiekować i nie dokładać cierpienia...

Widać, że jeszcze życia nie poznałeś i powtarzasz zasłyszane głupoty. Oficjalnie mamy również zakaz zabijania, jazdy pod wpływem alkoholu oraz posiadania narkotyków, a mimo to żadnego z powyższych nam nie brakuje.

Uporczywa terapia (lub utrzymywanie przy życiu) to forma tortur dla tego "ratowanego" więc weź swój humanizm zweryfikuj
Zgłoś
metyoo 2024-07-19, 13:35 1
Regun napisał/a:

szczęście ma wypisane na twarzy!
Zgłoś

Znalazł się i ojciec

[ Dodano: 2024-07-19, 14:03 ]
yellow87 napisał/a:

Jebnij się w łeb psycholu, jesteś zwyrolem i tyle.

Ale to ciebie też tyczy co on napisał

[ Dodano: 2024-07-19, 14:05 ]
mar173 napisał/a:

religijny oszołom i wszystko jasne

Masz mocno wypaczony światopogląd skoro nie rozumiesz tego co on napisał.

[ Dodano: 2024-07-19, 14:07 ]
Geraldzik napisał/a:

Pół bogiem nie jesteś ale półgłówkiem to jak najbardziej
Bóg nie istnieje ale twój debilizm tak

To skąd się wzięły pierwsze łańcuchy DNA na Ziemi?
Zgłoś
Walutak 2024-07-19, 14:39
Z taka dynia to doktorat zrobi w 1 semestr.
Zgłoś
mar173 2024-07-19, 15:02
Bul_od_bytu napisał/a:

Uporczywa terapia (lub utrzymywanie przy życiu) to forma tortur dla tego "ratowanego" więc weź swój humanizm zweryfikuj

kolejny zjeb co pochwala znęcania się na bezbronnym

powtórzę się, jeżeli nie eutanazja to robisz wszystko by nie cierpiał, chyba że chcesz zabić humanitarnie bez znęcania to pójdziesz do więzienia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów