18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
ibrahim 2024-07-19, 10:23 1
@Zulu-Gula

I później społeczeństwo jest chore, słabe i stare.

[ Dodano: 2024-07-19, 10:24 ]
Przecież od razu widać, że jakiś kosmita ją przeleciał. Przyleciał i przeleciał.
Zgłoś
Msciwyczosnek 2024-07-19, 10:50
Daj kamienia!!!
Zgłoś
mar173 2024-07-19, 11:00
willoo napisał/a:

po co to zyje?

tak piszesz a później głosujesz przeciwko eutanazji (nie wiem ale się domyślam, bo znam wielu takich) xD jak typowy hipokryta
ogólnie ludzie którzy cisną po nim zamiast pisać o eutanazji etc. mają niezdrowo pod sufitem stąd moje podejrzenia.
Zgłoś
apo5 2024-07-19, 11:06 7
Mar1an napisał/a:

Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście spierdoleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i pierdolić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.

Cóż mogę powiedzieć - niczego cię kurwa życie jeszcze nie nauczyło - JESZCZE. Pamiętaj, że karma to suka i wspomnisz moje słowa kiedy będziesz dźwigał tak swoje niepełnosprawne dziecko. Swoje lub cudze bo swoje pewnie będziesz ubijał w macicy jak tylko usłyszysz od lekarza, że coś może być nie tak - ale życie się o ciebie upomni i nie uciekniesz przed doświadczeniem jakie musisz przezyc aby "iść dalej". Ateizm cię nie uratuje
Zgłoś
mar173 2024-07-19, 11:11 14
apo5 napisał/a:

Cóż mogę powiedzieć - niczego cię kurwa życie jeszcze nie nauczyło - JESZCZE. Pamiętaj, że karma to suka i wspomnisz moje słowa kiedy będziesz dźwigał tak swoje niepełnosprawne dziecko. Swoje lub cudze bo swoje pewnie będziesz ubijał w macicy jak tylko usłyszysz od lekarza, że coś może być nie tak - ale życie się o ciebie upomni i nie uciekniesz przed doświadczeniem jakie musisz przezyc aby "iść dalej". Ateizm cię nie uratuje

religijny oszołom i wszystko jasne
Zgłoś
smc 2024-07-19, 11:27 4
apo5 napisał/a:

Masz 100% racji. Piwo ode mnie...
Zgłoś
Aaltonen 2024-07-19, 11:32 14
apo5 napisał/a:

Normalmy człowiek nie będzie dźwigał takiego brokuła religijny pojebie, bo w cywilizowanych krajach są badania prenatalne i w razie czego aborcja.

Niestety Polska jest jeszcze opanowana przez takich niedojebów umysłowych wierzących w żywego trupa i duszyczkę w płodzie więc do cywilizacji zachodniej jeszcze nam trochę brakuje.
Tak więc prędzej to ty będziesz takie coś dźwigał niż on, a z tą karmą nie rozśmieszaj mnie. Kolejna bajeczka dla przygłupów.
Zgłoś
pytolsky 2024-07-19, 11:33 4
Love_is_Love napisał/a:

I gdzie był Wasz bóg katolaki, gdy zapomniał o tym dziecku?

Był zajęty jebaniem twojej starej w dupę.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2024-07-19, 11:37
Wodogłowie tragedia! Lecz ze względu na specyfikę tego portalu zapytam komu głowa kaleki też skojarzyła się z odwłokiem ogromnego napitego kleszcza?
Piwa być nie może dla opiekuńczej matki bo jakiś debil w pionie filmował !

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-07-19, 11:47 2
Jak jakaś dynia na halołin. Tu już chyba skończył się humanitaryzm i zostało tylko chore ego rodziców, którzy skazują takiego człowieka na "dar życia"
Co się stanie gdy ich zabraknie? To już ich nie obchodzi bo "oni swoje zrobili"
Zgłoś
Gerald 2024-07-19, 11:47
pytolsky napisał/a:

Był zajęty jebaniem twojej starej w dupę.

No i w wyniku tego jebania urodził się taki debil jak ty
Zgłoś
pytolsky 2024-07-19, 11:52 2
Geraldzik napisał/a:

No i w wyniku tego jebania urodził się taki debil jak ty

Wiem, że wy pedały ciągle próbujecie zapłodnienia metodą analną, ale to tak nie działa. Swoją drogą pozdro że próbowałeś mnie obrazić sugerując, że jestem pół-bogiem.
Zgłoś
paragon0 2024-07-19, 11:53 1
Mar1an napisał/a:

Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście spierdoleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i pierdolić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.

No masz rację, mam podobne zdanie.
Tylko że wiesz, nie zmusisz ludzi do zmiany ich poglądów pisząc w taki sposób.
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2024-07-19, 12:14
Pierdolona psychopatka, przecież to się leczy, trzeba celowo olać medycynę, by takiego kalekę wyhodować.

Ludzie z wodogłowiem mogą się normalnie rozwijać...
Zgłoś
Gerald 2024-07-19, 12:22 1
pytolsky napisał/a:

Wiem, że wy pedały ciągle próbujecie zapłodnienia metodą analną, ale to tak nie działa. Swoją drogą pozdro że próbowałeś mnie obrazić sugerując, że jestem pół-bogiem.

Pół bogiem nie jesteś ale półgłówkiem to jak najbardziej
Bóg nie istnieje ale twój debilizm tak
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów