📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś ma ból dupy, bo sam nie ma osiągnięć jak Hawking. To jest Sadistic, a nie kwejk. Tu się żartuję z czarnuchów, płodów, kozojebców, cyganów, kobiet (wybaczcie panie), a nie z ludzi, którzy szanowanymi ludźmi i nie można o nich złego słowa powiedzieć.. Co się porobiło z Sadisticiem
Gińcie pierdolone gimby!
Gińcie pierdolone gimby!
Warzywo to określenie na człowieka w stanie wegetatywnym, natomiast Hawking lepiej ogarnia rzeczywistość od nas wszystkich... (w porównaniu z nim, sam jesteś warzywem)
Nie ma piwa!
Nie ma piwa!
Chujowo jest napierdalać się z ludzi, którym nawet nie jest się godzien czyścić butów, także spłoń.
Chujowo jest napierdalać się z ludzi, którym nawet nie jest się godzien czyścić butów, także spłoń.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów