📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
innerek napisał/a:
zjebane, jak Twoja proba bycia fajnym frajerze jebany.
Ty to chyba wszystkich w domu nie masz głąbie. Aż mi głupio że ci odpisałem ciulu głupi.
Ja pierdolę, ale gówno
ERB jest zajebiste, się kurwa nie znacie! Jednak na sadisticu nie powinno się znaleźć.
P.S. Nie ten portal kurwa!
P.S. Nie ten portal kurwa!
A kiedy trzeba - na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
Ach, ten Ghandi i jego atomowy holocaust.
zjebane, jak Twoja proba bycia fajnym frajerze jebany.
Ktoś tu nie zna angielskiego...
CYKA BLYAT!
Z małym failem, bo CCCP to SSSR tak na prawdę
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Z małym failem, bo CCCP to SSSR tak na prawdę
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
@up
Sojuz Sowietskich Socyalisticzeskich Riespublik, Sowietskij Sojuz, SSSR, u nas ZSRR, po angielsku CCCP.
Sojuz Sowietskich Socyalisticzeskich Riespublik, Sowietskij Sojuz, SSSR, u nas ZSRR, po angielsku CCCP.
MrTijomono napisał/a:
@up
z angielskiego to chyba USSR jeśli dobrze kojarzę
MrTijomono napisał/a:
@up
CCCP to rosyjski zapis liter SSSR i tyle w temacie. Po angielsku to USSR. Więcej faili było. Widać ktoś się nie douczył.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów