📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam w ramach walki ze zmianami klimatu zapiankowałbym w domku taką wariatkę. Odciął prąd, wodę i zostawił na miesiąc.
Geraldinio napisał/a:
Ale wiecie, że te najsłynniejsze obrazy są chronione pancernym szkłem, że nawet granat im nie zaszkodzi? co nadal nie zmienia faktu, że takie popierdoleńce strzelają sobie w stopę. Nie wiem jakim trzeba być idiotą, żeby taką akcję odebrać pozytywnie, to wywołuje reakcję odwrotną do zamierzonej.
No, niestety, takie radykalne pojeby potrafią też uwalić całkiem rozsądne inicjatywy. Jak Insulate Britain, której celem było skłonić rząd do wdrożenia programu docieplenia brytyjskich domów. Sam się tam udzialałem, aż nagle inicjatywę przejęła grupa radykalnych pojebów, którzy wymyślili blokowanie dróg. No i chuj wszystko strzelił, inicjatywa uwalona, domy dalej będą zimne i zagrzybione. Możliwe, że komuś na tym zależało. Najprawdopodobniej partii rządzącej, która nie musiała szukać dodatkowej kasy w budżecie.
[ Dodano 2024-09-28, 16:46 ]
Geraldinio napisał/a:
Niektórzy mają zjebany pomysł na zwrócenie uwagi na zmiany klimatu wywołane przez człowieka, ale problem leży głównie w tych, którzy w to nie wierzą, dlatego wymrzemy jak dinozaury.
Eee tam, przystosujemy się. Ja widzę to pozytywnie, klimat w wielu krajach na północy stanie się przyjemniejszy. Owszem, będą migracje i wojny, ale kiedy nie było? Powinniśmy jednak przygotować się na skutki, budować zbiorniki retencyjne, wały i inwestować w uprawy GMO, jak Chiny, gdzie na potęgę tworzone są nowe odmiany ryżu i kukurydzy żeby dawały plony w ekstremalnych warunkach. Na razie, trafiają do magazynu, ale jak przyjdzie czas to będą siać. Jeśli nie pójdziemy tą drogą, to będziemy kupować od Chińczyków żywność GMO za ogromne pieniądze, bo nasze ekologiczne uprawy chuj strzeli. Nie trzeba się bać technologii GMO, one mają złą reputację przez ekohisteryków z Greenpeace i podobnych grup, którzy tak skutecznie nastraszyli Europejczyków, że wprowadzono drakońskie regulacje na badania i uprawy. A Chińczycy mają to w dupie i lepiej na tym wyjdą.
Kurwa po fryzurach widać że to zjeby.... Po chuj ich wpuszczają do ludzi
Dlaczego każdy oblewający dzieła sztuki, przyklejający się do ulic, ruski itp itp mają takie krzywe mordy?
Dojebać 15letnie wyroki i milionowe kary. Szybko się debilom znudzi
Ale wiecie, że chcą zwrócić uwagę, na duży problem. Wam to wszystko jedno, ale póki nie opanujemy kolonizacji kosmosu, to musimy opóźnić proces ocieplania planety, bo inaczej wyginiemy jako gatunek i HUJ!
Wszystko fajnie ale co kurwa słoneczniki Van Gogha mają wspólnego z ich postulatami?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów