i siersciuch otrzymał pomoc od dobrych ludzi a wąsz popełzł zapolować na tajskie dziecko bez opieki. Ot, strateg
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
i siersciuch otrzymał pomoc od dobrych ludzi a wąsz popełzł zapolować na tajskie dziecko bez opieki. Ot, strateg
kot i tak już pogruchotany prawdopodobnie nie przeżyje a tak to by mieli na kolację węża nadziewanego kotem.
wlasnie raczej przezyje. co ten waz mu niby zrobil. troche go poddusil i ugryzl w 1 miejsce. to juz wieksze obrazenia maja po walkach z innymi kotami.
Przejechać to całe tałatajstwo i po kłopocie
nwonigers napisał/a:
wlasnie raczej przezyje. co ten waz mu niby zrobil. troche go poddusil i ugryzl w 1 miejsce. to juz wieksze obrazenia maja po walkach z innymi kotami.
pewnie ma pogruchotane kości, patrząc na to jak kot uciekał to pewnie cała miednica mu poszła. Taki wąż naprawdę potrafi nieźle ścisnąć.
A jaki zdziwiony na koniec, że jednak się udało przeżyć hehe
Ale mnie wkurwia jai ludzie sie wpierdalaja w swiat zwierząt, upolowal to jego.. W czym ten "biedny" kotek jest lepszy od weza.. Silniejszy wygrywa..
Ale jeszcze buta kotkowi zajebal
Pirania69 napisał/a:
Ale mnie wkurwia jai ludzie sie wpierdalaja w swiat zwierząt, upolowal to jego.. W czym ten "biedny" kotek jest lepszy od weza.. Silniejszy wygrywa..
Może ludzie wolą mieć kota niż węża na podwórku... ale naprawdę jestem w szoku, że wąż nie został nagle obiektem polowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów